Srpski biznismen o pogrešnim potezima i borbi za sina

Šok intervju Milana Popovića: 'Severina je surova majka... Naš sin je u opasnosti!'

Showbizz08.01.18, 18:24h

Šok intervju Milana Popovića: 'Severina je surova majka... Naš sin je u opasnosti!'
Milan Popović ističe da je dogovor sa Severinom Kojić povodom dobrobiti njihovog sina – nemoguć

 

Severina i njen bivši partner Milan Popović i dalje vode borbu oko sina Aleksandra, a Milan konačno potpuno iskreno priča o pogrešnim potezima iz prošlosti koji su i pjevačici i njemu donijeli probleme u porodici.

 

Milanu Popoviću i ove Nove godine nije bilo dozvoljeno da provodi vrijeme sa svojim sinom, a on sam kaže da postoje majke koje ne žele da očevi provode vrijeme sa djecom.

 

"Postoji mnogo očeva koji bi voljeli da provode više vremena sa svojom djecom, a imate majke koje ne žele da ti očevi provode vrijeme sa djecom, ili to rade na taj način da onemogućavaju očevima da provode vrijeme sa svojom djecom i da očevi dignu ruke. Prirodno je da, ukoliko kod male djece očevi prekinu kontakt sa djetetom, da dijete izgubi privrženost koju je imalo prema ocu. To više ne može da se desi, on je dovoljno veliki da pamti, da sve zna", ispričao je o roditeljstvu biznismen Milan Popović.

 

Voditeljka emisije "Priča o nama" je potom Milana Popovića upitala da li njemu može da se dogodi da izgubi interes i da posustane u borbi, a on je imao spreman, emotivan odgovor:

 

"Za mene je najveće bogatstvo i uspjeh kvalitetno provođenje vremena sa svojom djecom, meni je to smisao života i boriću se i naravno svaki trenutak da sačuvam taj smisao života i da ga maksimalno realizujem."

 

Milan Popović ističe da je, pak, dogovor sa Severinom Kojić povodom dobrobiti njihovog sina – nemoguć.

 

"Ne, nažalost još uvijek ne, i majka odbija bilo kakav način komunikacije sa mnom i sad čekamo. To je ono što se zove majka koja ne sarađuje."

 

Fotografije malog Aleksandra često osvanu na društvenim mrežama kako Severine Kojić, tako i njenog supruga Igora Kojića čemu se Milan Popović i te kako protivi. Popović je pobijedio i u sporu protiv Igora Kojića kome je sud zabranio da kači fotografije maloljetnog Milanovog sina na društvene mreže. Igor se, inače, često oglušuje.

 

severina-i-igor-6

 

Milan Popović je i prije Aleksandrovog rođenja prepoznao opasnost u velikom interesovanju javnosti za njihovog nasljednika.

 

"Naravno da sam prepoznao. Nismo mi bili jedini par koji je bio interesantan medijima i koji je dobio dijete ili je trebalo da dobije dijete. Svi drugi parovi, i to mnogi drugi parovi, vješto čuvaju djecu od te medijske izloženosti. U našem slučaju se zalažem intenzivno za tu neku privatnost, međutim majka uporno objavljuje njegove slike na društvenim mrežama, nema namjeru da prestane, to što je ponosna realizuje preko njegovih objava na društvenim mrežama iako ima gomilu upozorenja i gomilu mišljenja stručnjaka da je to štetno za dijete. I evo to je nešto što se ja nadam da će u najskorijem vremenu da sistem prepozna i da sankcioniše na ispravan način, nije cilj da se majka kazni već da se ta privatnost zaštiti, ne preko kazne, nego edukacije mjera kojima to može da se realizuje", kaže Milan Popović.

 

On ističe da je jedna od tema koju je pokrenuo izbor škole s obzirom da Aleksandar sljedeće godine polazi u prvi razred. I tu se njegovo mišljenje i stav Severine Kojić i te kako razlikuju.

 

"Smatram da treba da ide u privatnu školu sa ograničenim brojem đaka, majka insistira na tome da Aleksandar treba da ide u javnu školu i problem koji ja vidim je zbog, ne samo zbog toga ko su Aleksandru mama i tata, već i zbog tih nekih nepromišljenih postupaka iz prošlosti zbog kojih je Aleksandar izložen riziku izrugavanju od strane svojih vršnjaka koji znaju da budu nemilosrdni i ja kao otac, odgovorni otac, bih htio maksimalno da ga zaštitim. Nažalost, tu ne nalazim podršku od strane majke, i tu je nešto što će umjesto da se nas dvoje sami dogovorimo i da prepoznamo to kao rizik mi moramo da privlačimo sud i institucije da donose odluku oko najelementarnije stvari, a to je upis djeteta u školu", kaže Milan Popović.

 

Milan objašnjava da on i Severina nemaju apsolutno nikakvu komunikaciju, te da kad sin dolazi kod njega on sa osobom koja ga dovodi ne prozbori ni nekoliko rečenica, čak ni o njegovim osnovnim potrebama ili zdravlju – da li je jeo, da li je prehlađen i tako dalje.

 

"Ništa, ništa od toga. Sam mi govori sve i počeo je sam da dolazi na vrata i sam da izlazi. To je potpuno neobično ponašanje koje nije dobro za dijete. Poznato je da sva djeca rastavljenih roditelja imaju dvije želje: jedna da mama i tata budu zajedno, a druga da pričaju. Ako vi djetetu uskraćujete i dva tri minuta prilikom primopredaje da mama i tata budu zajedno, da par riječi razmijene između sebe, da dijete malo uživa u te svoje najveće želje koju ima onda ste stvarno surova osoba, u odnosu na to svoje dijete", iskreno je ispričao Milan Popović u emisiji "Priča o nama".

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook