Sve popularniji servis

Sumnjate da vas partner vara? Ovaj sajt će vam reći da li ima aferu!

Tehno07.01.18, 19:23h

Sumnjate da vas partner vara? Ovaj sajt će vam reći da li ima aferu!
Teško je uhvatiti nekoga u prevari ako izostanu oni klasični i dobro poznati signali

 

Jedan sajt koji sve više singl i zauzetih ljudi koristi, tvrdi da zna način na koji možete da utvrdite da li vam je vaš partner vjeran.

 

Spokeo je servis koji će veoma brzo da locira tajne online profile koje vaš partner ima na mrežama za dopisivanje i varanje. Sajt vam omogućava pretragu uz pomoć imena, email adrese, telefonskog broja ili kućne adrese osobe koju želite da provjerite.

 

Servis se onda daje u pretragu po sajtovima u potrazi za slikom i profilima. Prije nego vam Spokeo otkrije podatke do kojih je došao, morate da platite oko pet američkih dolara.

 

Iako osnivači tvrde da je prvobitna funkcija sajta da ujedini izgubljene rođake i poveže davno zaboravljene prijatelje, pojedini koriste ovaj servis kako bi otkrili preljubnike. Ukoliko vam profil osobe koju provjeravate ne izađe u regularnoj Google pretrazi, onda vas ova sa Spokeo-a može blago šokirati.

 

- Zahvaljujući ovom servisu saznala sam da se zabavljam sa oženjenim muškarcem i to mi je slomilo srce. Ovo je zaista veoma korisno - napisala je jedna korisnica.

 

Kako broj nevjernih partnera raste, nije ni čudo što je ovaj servis popularan.

 

(Telegraf, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook