VIDEO/ Šef diplomatije Srbije proslavio rođendan

Ivica Dačić otkrio Ognjenu Amidžiću kada je izgubio nevinost: Priča uključuje radnu akciju, partizane i šumu...

Zabava03.01.18, 08:53h

Ivica Dačić otkrio Ognjenu Amidžiću kada je izgubio nevinost: Priča uključuje radnu akciju, partizane i šumu...
U toku emisiji Dačić je otkrio i jedan škakljiv detalj iz svoje prošlosti

 

Ivica Dačić je jedan od sinoćnjih gostiju u emisiji "Amidži šou", a voditelj Ognjen Amidžić je osmislio i malo iznenađenje za ministra spoljnih poslova Srbije, koji je juče proslavio 52. rođendan.

 

Naime, on je kontaktirao njegove poznate prijatelje i zamolio ih da mu upute video čestitku. U to su se između ostalih uključili i Ceca, Ana Bekuta, Aca Lukas, Aco Pejović, Dragan Bjelogrlić, Dejan Stanković, Željko Joksimović...

 

- Dragi moj prijatelju, želim ti puno zdravlja i sreće. Da si mi uspješan kao i do sada. Voli te tvoja Ceki - poručila mu je poznata folk pjevačica.

 

Dačić se zahvalio uz osmijeh i potvrdio da su mu sve to izuzetni prijatelji, a potom je priznao i šta želi sam sebi za rođendan. 

 

- Kada sam bio mlađi, ja sam želio da za 50. rođendan održim koncert. Sada bih mogao da to malo pomjerim, na recimo 55. godinu -  rekao je lider SPS-a.

 

Kasnije u toku emisiji Dačić je otkrio i jedan škakljiv detalj iz svoje prošlosti. Naime, on je objelodanio kako je i kada izgubio nevinost. 

 

Srpski šef diplomatije je istakao da se to desilo kada je imao 15 godina i to u šumi u toku radne akcije. On je duhovito dodao da su "išli u partizane", jer su taj izraz tada upotrebljavali kada se zavuku u šumu. 

 

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook