smanjite malo doživljaj

Ovi horoskopski znakovi se OPASNO vezuju za svoje partnere, ali zato često i pate...

Lifestyle30.12.17, 16:47h

Ovi horoskopski znakovi se OPASNO vezuju za svoje partnere, ali zato često i pate...
Upravo zbog toga pokušavaju u početku veze da budu suzdržani kako bi sakrili ono što osjećaju ili misle o partneru

 

Upravo zato što su prirodni, spontani i iskreni, ovi horoskopski znaci često doživljavaju ljubavne krahove- piše srbijadanas.com.

 

Provjerite jeste li među njima... 

 

Rak 

 

Rakovi spadaju u najemotivnije znakove. Upravo zbog toga pokušavaju u početku veze da budu suzdržani kako bi sakrili ono što osjećaju ili misle o partneru. Ipak, veoma brzo će iz njih isplivati sve emocije. U trenutku kada shvate da im neko u potpunosti odgovara, spontano će se prepustiti - bez previše razmišljanja. Pripadnici ovog znaka su spremi da urade sve za svoju voljenu osobu, a to može gušiti njegovog partnera. 

 

Ribe 

 

Kao glavna mana ovog horoskopskog znaka navodi se njihovo skrivanje briga i nezadovoljstva koje osjećaju u sebi. Oni to skrivaju od svih, povuku se i prepuste drugima na volju. Na taj način postaju „žrtve“, spremne da urade sve za svog partnera, ne misleći na sebe. To ih često košta, te iz veze Ribe izlaze sa slomljenim srcem. 

 

Strijelac 

 

Kada pronađu osobu koja im se dopada, Strijelci su spremni da urade sve za nju. Oni uvijek djeluju instinktivno, a kako su lepršavi, često se u vezi potpuno prepuštaju i gube razum. Vode se motom da žive „sada i ovde“, a upravo to ih čini slabim i ranjivim.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!