pjevačica želi prinovu

Ovo dijete ne planiram da izgubim: Severina silno želi zatrudnjeti, evo čiju je pomoć potražila

Showbizz30.12.17, 16:20h

Ovo dijete ne planiram da izgubim: Severina silno želi zatrudnjeti, evo čiju je pomoć potražila
Seve je prošle godine imala spontani pobačaj zbog stresa kroz koji prolazi tokom borbe za starateljstvo nad sinom Aleksandrom sa Milanom Popovićem, ali je to nije obeshrabrilo da opet pokuša da zatrudni

 

Pjevačica Severina Kojić nestrpljivo čeka rezultate vantjelesne oplodnje, a pomoć da zatrudni potražila je i kod homeopate! Nedavno je po drugi put ponovila taj medicinski postupak, a za sada je neizvjesno da li je ostala u drugom stanju- piše Express.

 

Seve je prošle godine imala spontani pobačaj zbog stresa kroz koji prolazi tokom borbe za starateljstvo nad sinom Aleksandrom sa Milanom Popovićem, ali je to nije obeshrabrilo da opet pokuša da zatrudni.

 

–Severina nikako ne uspijeva da ostane u drugom stanju prirodnim putem, pa je već dva puta išla na vještačku oplodnju. Ona i Igor pokušavaju tri godine da dobiju dijete, pa je Seve odlučila da potraži pomoć i kod homeopate. Dobila je preporuku od jedne prijateljice, koja smatra da joj je upravo ovaj stručnjak pomogao da postane majka, kaže dobro obavješteni izvor.

 

On dodaje da se popularna pjevačica podrobno raspitala o homeopatiji, te da čvrsto vjeruje da će joj ova alternativna medicina pomoći.

 

–Od homeopate je dobila razne čajeve i nekoliko preparata koje je konzumirala prije nego što je otišla na vantjelesnu, ali i dalje ide na kontrole. Riječ je o sasvim prirodnim stvarima, koje nikako ne mogu da štete. Pored toga, ide na redovne kontrole kod nutricioniste, s kojim se savjetuje u vezi sa pravilnom ishranom. Radi sve kako bi bila zdrava i ostala u drugom stanju, priča izvor.

 

Hrvatska zvijezda je nedavno optužila srpskog “kralja bakra” Milana Popovića, s kojim ima petogodišnjeg sina Aleksandra, da je kriv za spontani pobačaj koji je doživjela krajem 2016. godine.

 

–Milan je prošle godine kasnio s vraćanjem djeteta 13 dana. Ja sam tada išla na vantjelesnu oplodnju sa suprugom Igorom i nisam smjela da se izlažem stresu. Poslala sam mamu po Aleksandra, ali Milan nije htio da joj ga preda. To je učinio tek kad je reagovala policija. Tada sam izgubila dijete, ali ovo ne planiram da izgubim, otkrila je Severina.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook