FOTO&VIDEO/ Nova estradna zvijezda

Zaboravite na Daru Bubamaru, jer stigla je Mara Buba Dara! Ova Bosanka ima 23 godine, a tek da čujete kako pjeva!

Showbizz27.12.17, 14:58h

Zaboravite na Daru Bubamaru, jer stigla je Mara Buba Dara! Ova Bosanka ima 23 godine, a tek da čujete kako pjeva!
Marina je sa 15 godina počela da pjeva tako što su je nakon pobjede na jednim karaokama izvjesni momci pozvali da sa njima nastupa. Godinu dana je živjela, studirala i pjevala po Slavoniji, nakon čega se vratila u Orašje i nastavila sa svojim "poslom"

 

Ako ste do sada čuli za Maru Buba Daru sigurno ste pomislili da se neko šali na račun Dare Bubamare, ali u pitanju je sve samo ne to. Mada, sa jedne strane možda je zaista u pitanju zafrkancija, pošto je djevojka iz Bosne "ukrala" Darino umjetničko ime, nazvavši sebe Mara Buba Dara!

 

Kako saznajemo, riječ je o Marini Vrdoljak, mladoj djevojci iz Orašja, koja je odlučila da pažnju privuče tako što će joj umjetničko ime biti Mara Buba Dara.

 

Marina je rođena 17. juna 1994. godine, godinama je bila Darin fan na čije koncerte je redovno išla, a ukazala joj se prilika da čak i da zapjeva sa Darom na jednom od njenih nastupa.

 

maraa

 

- Hrabrost i ludost se veže i za to Mara Buba Dara. Od tih karaoka cilj mi je samo bio dohvatiti mikrofon po klubovima i pjevati sa zvijezdama, ako to ne bih uspjela na nekom koncertu, to je za mene bio smak svijeta. A prvi uspjeli pokušaj je bio sa pjevačicom Darom Bubamarom. Nakon toga, moji prijatelji su me, pošto sam ja Marina, prozvali Mara Buba Dara, i to je trajalo kroz čitavu srednju i evo ostalo dosad. Pošto me već prozivaju zbog toga ako bude kakva tužba, tužite njih, ja ću reći koji su, haha - rekla je Mara Buba Dara za lokalni portal Orašje News.

 

Marina je sa 15 godina počela da pjeva tako što su je nakon pobjede na jednim karaokama izvjesni momci pozvali da sa njima nastupa. Godinu dana je živjela, studirala i pjevala po Slavoniji, nakon čega se vratila u Orašje i nastavila sa svojim "poslom".

 

Mara Buba Dara je pod tim imenom snimila dvije pjesme - sa Skankdafaka duet "Akcija", te solo pjesmu "Snjeguljica".

 

 

(Orašje News, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook