ISPOVIJEST ISPOD PLAHTI

'Seksali smo se često i strastveno, a onda smo uradili ovo i sve je krenulo nizbrdo...'

DEPO PLUS24.12.17, 17:12h

'Seksali smo se često i strastveno, a onda smo uradili ovo i sve je krenulo nizbrdo...'
Sada čekamo rezultate testa i trudimo se da vratimo naš seksualni život. Ponovno pokušavamo da otkrijemo svoju seksualnost i užitak koji nam je seks nekad donosio

 


Jedna djevojka je ispričala za "The Guardian" zbog čega se savršen seksualni život nje i njenog supruga odjendom promijenio:


“Moj muž i ja smo imali bogat seksualni život kad smo počeli da izlazimo. Bili smo u kasnim 20-im i ranim 30-im, ali smo se seksali svaki dan pa bi neki pomislili kako smo zapravo tinejdžeri. Ovakav tempo se nastavio i godinu dana nakon što smo se preselili i živjeli zajedno. Bili smo otvoreni za nova iskustva. Imala sam skoro 34 godine i zajedno smo bili 18 meseci, a onda sam odlučila da prestanem da koristim pilule za kontracepciju.


Od tada je naš seks postao još bolji i strastveniji. Takođe, nadali smo se kako stvaramo novi život pa smo bili puni nade i očekivanja. Nakon nekoliko negativnih testova trudnoće i dva pobačaja, odlučili smo se za vještačku oplodnju.


Pratili smo kalendar i seksali smo se samo kad treba. Radili smo sve kako su nam rekli doktori. Seks više nije bio spontan i zabavan. Nekad smo se seksali samo kada treba, a ne kad smo htjeli. Naš seksualan život bio je poprilično mrtav.


Sada, nakon tri godine, i dalje pokušavamo da dobijemo dijete. Čekamo rezultate testa i trudimo se da vratimo naš seksualni život. Ponovno pokušavamo da otkrijemo svoju seksualnost i užitak koji nam je seks nekad donosio.”

 

(Alo.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!