KOLEGE U ŠOKU, TUGA BEZ KRAJA

Sve se promijenilo kada je postao otac: Prve riječi Žike Todorovića nakon smrti sina koje je uputio svojim prijateljima

Hronika23.12.17, 13:39h

Sve se promijenilo kada je postao otac: Prve riječi Žike Todorovića nakon smrti sina koje je uputio svojim prijateljima
Srđan i njegova supruga Ana čekali su dijete gotovo sedam godina, a nakon što se rodio mali Dejan, sreća je postala neizmjerna. Srđan nije krio koliko ga je uloga oca promijenila

 


U gotovo cijelom regionu i dalje bolno odjekuje vijest da je popularni glumac Srđan Žika Todorović izgubio trogodišnjeg sina, koji je iznenada preminuo prije četiri dana.   


Prve riječi koje je uputio svojim prijateljima nakon toga poruka je da "čuvaju svoju djecu, jer nikad ne znaju šta može da im se desi", prenijeli su mediji u Srbiji.


Srđan i njegova supruga Ana čekali su dijete gotovo sedam godina, a nakon što se rodio mali Dejan, sreća je postala neizmjerna. Srđan nije krio koliko ga je uloga oca promijenila, a u jednom intervjuu je priznao: 


- Život mi se okrenuo za 180 stepeni, sve je drugačije, nema više izlazaka, nema zezanja, odgovornost je mnogo veća. I prije nego što sam dobio sina prestao sam da izlazim, prosto u tim sam godinama da treba reći stop u jednom trenutku.


Gotovo sve kolege teško su podnijele vijest o tragediji u porodici Todorović, a kako prenose srbijanski mediji, Žika je sa njima i novinarima trebao u nedjelju, u kafani "Sokače", svečano pogledati posljednju epizodu druge sezone serijala "Senke nad Balkanom". 


Niko nema snage za to, pa je reditelj Dragan Bjelogrlić zbog tragedije odlučio da otkaže ovo druženje.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook