završio posljednji ciklus hemoterapije

Nakon šokantnih lažnih vijesti o smrti, supruga Vesna otkrila u kakvom je zdravstvenom stanju Oliver

Lifestyle21.12.17, 11:56h

Nakon šokantnih lažnih vijesti o smrti, supruga Vesna otkrila u kakvom je zdravstvenom stanju Oliver
- Zbog zdravstvenog stanja gospodin Oliver Dragojević neće se pridružiti Zagrebačkoj filharmoniji

 

Oliver Dragojević će nadolazeće blagdane provesti u krugu obitelji u svojemu domu, potvrdila nam je to pjevačeva supruga Vesna u čijemu se glasu dalo naslutiti olakšanje zbog sadašnjeg zdravstvenog stanja njezina supruga- piše Slobodna Dalmacija.


- Ovaj tjedan će ga, do Božića, pustiti. Puno mu je bolje... Super se osjeća – kazala nam je Vesna Dragojević, koja uz ostale članove obitelji redovito posjećuje supruga na Klinici za onkologiju i radioterapiju Kliničkog bolničkog centra Split, gdje je Oliver prije dva tjedna hospitaliziran zbog slabljenja organizma tijekom četvrtog, posljednjeg ciklusa kemoterapije.

 

- U pitanju su bile normalne nuspojave koje se javljaju nakon kemoterapije. Sad je gotov s tim – kratko je objasnila Vesna.

 

Uz članove najuže obitelji Olivera u bolnici posjećuju i prijatelji, kolege iz svijeta glazbe, a pjevača, doznajemo, ne napušta vedar duh – raspoložen je za šalu i igranje briškule kao i, vica radi, poneku sočnu psovku upućenu medicinskom osoblju koje brine o njemu. Oliverov je to, što dobro znaju oni koji poznaju popularnog pjevača, svojstven način zezanja, više ruganje na vlastiti račun.


Neposredno uoči vijesti o pjevačevu izlasku iz bolnice Zagrebačka filharmonija je potvrdila kako “najavljivani nastup gospodina Olivera Dragojevića, nažalost, neće biti održan” u sklopu davno dogovorenog koncerta "Moja učiteljica zove se NADA", zakazanog za 22. prosinca u zagrebačkom "Lisinskom". Riječ je o dobrotvornom koncertu u organizaciji Zagrebačke filharmonije i Rotary kluba Zagreb 1242, prvotno najavljivanom s Oliverom i prijateljima u sklopu humanitarne akcije “Pokaži ljubav – za Školu u bolnici” čiji će se prihod darovati Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj za opremanje e-učionice.


- Zbog zdravstvenog stanja gospodin Oliver Dragojević neće se pridružiti Zagrebačkoj filharmoniji, koja će nastupiti pod ravnanjem maestra Alana Bjelinskog, a posebnom će ugođaju pridonijeti nastup eminentnih hrvatskih glazbenika - Tedija Spalata, Tonyja Cetinskog, Nene Belana, Amire Medunjanin, Matije Dedića, Gabi Novak, Saše Lozara, Natali Dizdar i klape "Šufit" – četiri dana uoči koncerta obznanjeno je na Facebook profilu Zagrebačke filharmonije.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook