novi detalji porodične tragedije u bijeljini

Prije krvavog čina, Miodrag sestri poslao poruku: 'Ubio sam majku, a sad ću i sebe!'

Hronika19.12.17, 11:57h

Prije krvavog čina, Miodrag sestri poslao poruku: 'Ubio sam majku, a sad ću i sebe!'
Prema riječima komšija, Miodrag je bio uvijek povučen, dane je uglavnom provodio boraveći u kući sa majkom Savkom koja je slabije govorila zbog posljedica moždanog udara


U selu Ljeskovcu kod Bijeljine u noći između ponedeljka i utorka desilo se ubistvo i samoubistvo. Sin je ubio majku na spavanju iz vatrenog oružja, a potom izvršio samoubistvo, potvrđeno je u policiji BN televiziji.

 

Kako saznaje BN televizija Miodrag Lubura je ubio Savku Luburu, a potom je izvršio samoubistvo.

 

Prema saznanjima BN televizije, Miodrag je nakon ubistva majke kontaktirao sestru u Australiji (Z.G.) putem poruke u kojoj je napisao: - “Ubio sam majku, sada ću i sebe”. 

 

Policija je prema, našim saznanjima, saznala od člana porodice da je u selu Ljeskovac kod Bijeljine počinjeno ubistvo. 

 

Po zaprimljenoj prijavi, na lice mjesta odmah su izašli policijski službenici Policijske uprave Bijeljina. Izlaskom na lice mjesta u porodičnoj kući u mjestu Ljeskovac, grad Bijeljina zatečena su dva beživotna tijela S.L. ( 1942) i M.L.(1977). 

 

Prema riječima komšija, Miodrag je bio uvijek povučen, dane je uglavnom provodio boraveći u kući sa majkom Savkom koja je slabije govorila zbog posljedica moždanog udara. U posljednje vrijeme izbjegavao je kontakt sa komšijama i okretao je glavu prilikom pozdrava ili bilo kakvog vida komunikacije. 

 

Takođe su istakli da nastradali članovi porodice proslavljaju krsnu slavu – Svetog Nikolu. Upravo na ovaj datum došlo je do ove krvave tragedije. 

 

Beživotna tijela prevezena su na Odjeljenje patologije Medicinskog centra Bijeljina.

 

O svemu je obavješten nadležni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji rukovodi istragom.

 

Istraga je i dalje u toku! 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook