o ovome se nekad nije smjelo ni pisnuti

Pikanterije iz Titovog burnog ljubavnog života: 'Mlađe je slađe' i pozamašan broj ljubavnica koje mu nisu odoljele...

Nedjeljni magazin13.12.17, 14:09h

Pikanterije iz Titovog burnog ljubavnog života: 'Mlađe je slađe' i pozamašan broj ljubavnica koje mu nisu odoljele...
Josip Broz Tito je svakako bio jedna od najvažnijih ličnosti 20. vijeka, ali i najintrigantnija

 

Doživotni predsjednik SFRJ bio je veliki ljubavnik. Gotovo opsesivno je volio žene, nekad svoje, a često i tuđe. Po pravilu, sve su bile daleko mlađe od njega, a za razliku u godinama danas bi bio optužen kao seksualni prijestupnik i ležao u zatvoru- piše Telegraf.rs.


Josip Broz Tito je svakako bio jedna od najvažnijih ličnosti 20. vijeka, ali i najintrigantnija. Ovaj doživotni predsjednik SFRJ je zbog svog jakog kulta ličnosti ostao "toliko živ i toliko važan" čak i poslije više od 30 godina nakon njegove smrti.

 

Sve češće se može naići na studije, istraživanja koja otkrivaju pojedinosti iz njegovog života, a posebno ljubavnog o kome je, za vrijeme dok je on bio živ, strogo bilo zabranjeno pisati.

 
Koliko je Tito imao žena-niko ne precizno ne može reći. Jasno je da su ga žene voljele, a da je on njih obožavao. Kada bi se sabrale zakonom krunisane veze i vanbračne zajednice u kojima je Tito bio došli bismo do broja pet, ali daleko je veći broj ljubavnica koje je Tito imao.

 

Ostatak čitajte OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!