VIDEO/ Intervenisala policija

Nakon tuče u kafani 'potegli' pištolje pa upucali pjevačicu

Hronika12.12.17, 12:47h

Nakon tuče u kafani 'potegli' pištolje pa upucali pjevačicu
Brzom intervencijom policije zaustavljena je tuča, a sa ranjenom djevojkom u mitrovačku Opštu bolnicu prevezena su još dva mladića

 

U tuči koja se dogodila u noći između nedelje i ponedeljka u jednom kafiću u centru Sremske Mitrovice, pored policajca, povrijeđeni su i pjevačica benda koji je to veče trebalo da nastupi i mladić koji radi kao zatvorski čuvar.

 

Kako saznaje Blic, tokom tuče nekoliko mladića ispaljeni metak je rikošetirao i pogodio u nogu djevojku.

 

Policija još nije izdala zvanično saopštenje u vezi sa ovim incidentom, a kako nezvanično saznajemo, do sukoba je došlo nakon svađe dvije grupe mladića koji su bili u alkoholisanom stanju.

 

Lokalna Sremska televizija, pozivajući se na anonimne izvore objavila je da su povrijeđeni mladići V. N, policajac koji u trenutku incidenta nije bio na dužnosti, kao i mladić koji radi u ustanovi pod ingerencijom Uprave za izvršenje zavodskih sankcija.

 

Brzom intervencijom policije zaustavljena je tuča, a sa ranjenom djevojkom u mitrovačku Opštu bolnicu prevezena su još dva mladića sa kontuzionim povredama glave, ramena i ekstremiteta zadobijenim u tuči.

 

Djevojka je nakon intervencije puštena na kućno liječenje, a povrijeđeni mladići su zadržani na Odjeljenju opšte hirurgije i jedinici intenzivne njege radi dalje dijagnostike. Ljekari ističu da se radi o povredama koje nisu opasne po život.

 

 

(Blic, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook