RAZBIBRIGA ZA POČETAK SEDMICE

Šta posljednja cifra godine rođenja otkriva o vašoj sudbini: Da li ste vatra, zemlja, voda ili...?

Zabava11.12.17, 13:29h

Šta posljednja cifra godine rođenja otkriva o vašoj sudbini: Da li ste vatra, zemlja, voda ili...?
Svaki broj ima odgovarajući element, a to su metal, vatra, zemlja, drvo i voda. Ovi elementi otkrivaju karakter osobe, njene navike i još mnogo toga

 

 

Godina u kojoj smo rođeni igra značajnu ulogu u našim životima. Ipak, najvažnija je posljednja cifra godine našeg rođenja.

 


Svaki broj ima odgovarajući element, a to su metal, vatra, zemlja, drvo i voda. Ovi elementi otkrivaju karakter osobe, njene navike i još mnogo toga.

 

Hajde da otkrijemo koji ste element i šta to govori o vama. Na primer, ako ste rođeni 1987. godine, vaš broj je broj 7, a njegov element je vatra... Krenimo redom.


Element #1: Metal (0-1)


Ove osobe su snažnog karaktera i otporne. Slobodnog su duha, ali rezervisane jer žele da žive život po svom. Čeznu da žive u dosljednosti i ljubavi. Oni tačno znaju šta žele i učiniće sve da ostvare svoje ciljeve i ambicije. U međuvremenu, nihovi nedostaci su želja za moći, luksuznim stvarima i puno novca. Odlučni su i ne tolerišu propuste.


Element #2: Voda (2-3)


Osobe rođene pod elementom vode pokazuju saosećajnosti i simptatiju za druge ljude. Posjeduju sjajnu maštu i snalažljivost, što ih čini uspješnim u karijerama vezanim za umjetnost. Imaju dobar instinkt i odlično primjećuju detalje.


Element #3: Drvo (4-5)


Osobe rođene pod ovim elementom jesu samouvjerene i marljive. Originalni su, vole nova iskustva i sanjaju da otkriju svijet oko sebe pun zagonetki i bizarnih mjesta. Nikada nisu sebične i egoistične.


Element #4: Vatra (6-7)


Rođeni pod elementom vatre jesu pravi avanturisti i sanjaju o putovanju oko svijeta. Imaju naviku da prebrzo ulijeću u stvari. Ljubazni su i prirodni; znaju kako da privuku ljude.


Element #5: Zemlja (8-9)


Ove osobe su pouzdane i odlučne. Razumno će razmotriti svaku stvar i nikada neće raditi nepromišljeno. Vole disciplinu i red i žive život po svom planu. Strah od nepoznatog jeste njihov najveći strah.

 

(Fokuzz.com/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!