NE NASJEDAJTE NA DEZINFORMACIJE

Strašno: Nakon lažne vijesti o smrti Olivera Dragojevića, stigao odgovor sa njegove službene FB stranice

Hronika09.12.17, 22:48h

Strašno: Nakon lažne vijesti o smrti Olivera Dragojevića, stigao odgovor sa njegove službene FB stranice
Oliver Dragojević trenutno se osjeća dobro i nastavlja sa liječenjem. To je večeras potvrđeno i na njegovoj službenoj Facebook stranici

 

 

Da je Facebook nezasiti izvor dezinformacija pokazalo se i tokom subotnjeg popodneva, kada se pojavila lažna vijest da je popularni splitski pjevač Oliver Dragojević preminuo u bolnici. 


No, ne samo da to nije tačno, nego se Oliver Dragojević trenutno osjeća dobro i nastavlja sa liječenjem. To je večeras potvrđeno i na njegovoj službenoj Facebook stranici, odakle je upućena reakcija na širenje lažnih vijesti.


''Oliver je dobro i liječenje se nastavlja. Molimo, ne vjerujte dezinformacijama koje trenutno kruže!'', poručuje se na FB stranici Oliver Dragojević (Offical).

 


Uslijedili su brojni komentari osude i nevjerice u plasiranje neistina o životu pjevača i čovjeka koji je utkao sebe u hrvatsku, ali i regionalnu muzičku scenu . A u kratkom komentaru koji je tim povodom za Dnevnik.hr dao Oliverov prijatelj i saradnik Nenad Ninčević, navodi se sljedeće: 


"Ništa strašnije nisam mogao čuti. Zaledio sam se kad sam to pročitao. Ne mogu ni shvatiti kako je tek bilo obitelji. Ne kužim motiv, namjeru ni izvor. To je van pameti. Oliver je dobro. Sinoć je igrao karte - briškulu i trešete. Ne daj Bože da on ovo čuje. Cijelo popodne sam bio tužan...".

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook