Izljev bijesa nekad popularne voditeljice

Vlatka Pokos u očaju: Bivši suprug Dikan me proganja i zlostavlja već deset godina! Pokradena sam i opljačkana!

Showbizz09.12.17, 09:52h

Vlatka Pokos u očaju: Bivši suprug Dikan me proganja i zlostavlja već deset godina! Pokradena sam i opljačkana!
Za normalne i poštene ljude u Apsurdistanu nema pravde. Samo za kriminalce, političare, uhljebe i njihove kurve, napisala je Vlatka Pokos

 


Iako su se Vlatka Pokos i Josip Dikan Radeljak razišli još 2007, i to poslije samo godinu i pol dana braka, njihov ljubavni brodolom, praćen burnim svađama i prepucavanjima, i dalje je tema koja se često spominje u domaćoj javnosti.

 

No sudeći po Vlatkinoj najnovijoj objavi na Instagramu, čini se kako pjevačica i voditeljica, koja se preselila u Kanadu, ni dan danas nema mira zbog, kako sama kaže, nepravedne sudske presude, koja je išla u korist njenog bivšeg supruga, odnosno posinka Lea Radeljaka.

 

Baš zato Pokos se još jednom obrušila na hrvatske institucije, koje, između ostaloga, krivi za situaciju u kojoj se našla, a što je sve napisala, prenosimo u cijelosti:   

 

- Želim podijeliti s javnosti još jednu presudu hrvatskog pravosuđa, kojom se korumpirane sutkinje iživljavaju na nezaštićenoj osobi, proganjanoj već deset godina. Presuda kojom su uvaženi argumenti, bolje reći laži jednog 'uglednog' hrvatskog građanina Josipa Radeljaka, koji me progoni i zlostavlja već više od deset godina, uz pomoć svoga sina Lea Radeljaka i hrvatskog pravosuđa. Hvala Bogu, više ne živim u Apsurdistanu, ali moja agonija se nastavlja. Zbog ovoga ću ići do suda za ljudska prava u Strasbourgu jer meni su u Apsurdistanu negirana temeljna ljudska prava. Naravno, osudile su me žene, koje vjerovatno ne mogu podnijeti moju sliku. Ja im želim da one ili njihove kćeri prođu kroz užas i agoniju koju sam ja prošla i još uvijek prolazim...

 

Ja kao žena i bivša supruga u Apsurdistanu nisam mogla ostvariti temeljna ljudska prava, već sam godinama javno zlostavljana od medija i primitivnog društva, a nejavno od hrvatskih sudova. Nakon braka doslovce sam bila pokradena i opljačkana, na veliku radost hrvatskog pučanstva. Nakon godina rada, služenja i podizanja djeteta, sudovi koji nisu učinili ništa da me zaštite kao ženu i ljudsko biće, i dalje idu na ruku 'uglednom' građaninu, nešto poput Tomislava Horvatinčića i čuvene pravednice sutkinje Šupe.

 

Nažalost, bila sam naivna jer teško je vjerovati koliko je uistinu korumpirana Hrvatska. Tužno i sramotno.

 

Žene u Hrvatskoj su bića drugog reda, osuđene ne samo od primitivnog, zatucanog društva, već i od korumpiranog pravosuđa. Što je najapsurdnije, tužio me Leo Radeljak, a sutkinje su uvažile argumente njegova 'poštenog i istinoljubivog" oca, siromaha bez ikakve imovine. Jabuka ne pada daleko od stabla.

 

Kad zaboravim zašto sam sa 46 godina napustila cijeli svoj život u domovini, Apsurdistan sa svojim presudama vrati me u realnost. Obrazloženje presude, na koju se nemate pravo žaliti, bolesna je i lažljiva konstrukcija. Ponavljam, ja nisam mogla ostvariti nikakva prava jer je Josip Radeljak svu imovinu još prije 17 godina prepisao na svoga sina. Za normalne i poštene ljude u Apsurdistanu nema pravde. Samo za kriminalce, političare, uhljebe i njihove kurve. Ukoliko im se suprotstavite, žele vam uništiti život u svakom pogledu.

 

Ali neće uspjeti. Nadam se da ipak postoji pravda iznad korumpiranog hrvatskog pravosuđa i da će svi skupa završiti u paklu. Želim im to - zaključila je Vlatka.

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook