foto i video/ bilo je to neviđeno narodno veselje

26 godina Brene i Bobe: Diorova vjenčanica, 22 praseta, trube i kolo - svadba od 50 000 KM koju je zamalo pokvario peh...

Nedjeljni magazin07.12.17, 11:27h

26 godina Brene i Bobe: Diorova vjenčanica, 22 praseta, trube i kolo - svadba od 50 000 KM koju je zamalo pokvario peh...
Sve pozivnice su imale ugravirane monograme BB

 

PJevačica Lepa Brena i čuveni srpski teniser Slobodan Boba Živojinović vjenčali su se prije tačno 26 godina. Nekoliko mjeseci prije slavlja, mnogi su to vjenčanje nazvali svadbom vijeka, a neki detalji su zaista iznenađujući- piše Kurir.


Bobin kum bio je teniski stručnjak Jan Cirijak, dok je Brenin bio njen dugogodišnji menadžer Raka Đokić. Bobin kum je tog jutra privatnim letom stigao u Beograd, da bi istog dana kasno uveče otišao za Antverpen, gde je imao poslovne obaveze.


 
Sve pozivnice su imale ugravirane monograme BB. Tada se u medijima pojavila priča da su pojedini za nekoliko hiljada maraka htjeli da otkupe pozivnicu za svadbu, kako bi mogli da prisustvuju ovom događaju.

 

boba-brena-pozivnice


Nekoliko časova prije samog vjenčanja, Brena i Boba su u foaje hotela došli kako bi pozdravili sve goste. Brena je u tom trenutku imala kratku, plavu haljinu, dok je Boba imao klasično odijelo.

 

boba-brena-vjencanje

 

Ostatak čitajte OVDJE

 

(DEPO PORTAL,BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook