FOTO/ PIPS, CHIPS & VIDEOCLIPS U SARAJEVU

Veliki dernek u Jazzbini povodom prve godišnjice postojanja

DEPO CLUBBING06.12.17, 22:12h

Veliki dernek u Jazzbini povodom prve godišnjice postojanja
Sarajevski klub Jazzbina sinoć je proslavio svoj prvi rođendan, a povodom toga nastupao je bend "Pips, Chips & Videoclips", dobar provod ni ovaj put nije izostao.

 

 

Bio je to veliki klubski dernek u Sarajevu. Nakon godinu dana postojanja, mnogobrojnih svirki, Jazz Festa, Jazzbina je odlučila napraviti jednu žestoku rock svirku kako bi obilježila svoj poseban dan.

 


Sinoć je u prepunoj Jazzbini, povodom njihovog prvog rođendana, nastupao bend "Pips, Chips & Videoclips" , koji je pokazao kako napraviti idealan provod za sve one koji vole dobru svirku. Vani je bila hladna decembarska noć, ali su Zagrebčani itekako zagrijali atmosferu svojim pjesmama, a publika je bila oduševljna njihovom izvedbom što su i pokazali gromoglasnim aplauzima nakon svake izvedene pjesme. 

 

 

24831507-1894930394154825-8403904982576945349-o

 

 

Jazzbina Sarajevo je klub koji se nalazi u centeru Sarajeva, u Titovoj ulici na broju 38,  koji je dizajniran da služi kao utočište za sve one koji vole dobro provoditi svoje vrijeme, uživajući u još kvalitetnoj muzici uživo. Sa moderno osmišljenim dizajnom enterijera uz bogatu ponudu pića, povremenim malim kulinarskim izletima i nastupima vrhunskih muzičara, Jazzbina je za samo godinu dana postojanja postala No1 mjesto u Sarajevo u žestokoj klupskoj sceni koju ima glavni grad.

 

 

Pips, Chips & Videoclips su preko 25 godina jedinstvena pojava na muzičkoj sceni; istovremeno stilski raznovrsni, tematski provokativni i vizuelno atraktivni - pravi su primjer modernog pop/rock sastava. Pips, Chips & Videoclips svojm karijerom pokazuju kako je moguće izdići se iznad uskih okvira sredine u kojoj su nastali i stvarati glazbu i "predstavu" oko nje na svjetskom nivou. Riječ je o bendu koji profesionalnost uzima kao svoj "modus operandi", uvijek spremnom ispuniti očekivanja publike, bez obzira na okolnosti.

 

U Jazzbini su se, kako ti priliči klubu koji je slavio svoju prvu godinu postojanja, predstavili u pravom izdanju.

 

 

 

 

(DEPO Portal/ms)

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook