FOTO&VIDEO/ MUP TK potresa veliki skandal

Policajka Amira Hadžić snimljena u krađi bunde, pa se oglasila na Facebooku: 'Samo sam uzela jaknu i...'

Hronika06.12.17, 08:20h

Policajka Amira Hadžić snimljena u krađi bunde, pa se oglasila na Facebooku: 'Samo sam uzela jaknu i...'
Nakon što su tuzlanski portali objavili snimak krađe, javila im se policajka Amira Hadžić iz Gračanice i rekla kako se radi o zabuni, te da nije riječ o krađi

 

Na društvenim mrežama, a kasnije i bh. portalima, ovih dana se pojavila video snimka nadzornih kamera na Arizona pijaci.

 

Na toj snimci, prema tvrdnjama onih koji su je podijelili, snimljena je pripadnica MUP-a TK dok krade bundu koja se prodaje za 1.200 KM i navodno je od pravog krzna.

 

amira-hadzic-policajka-krada

 

Na snimci se mogu čuti glasovi uposlenih na Arizona pijaci dok pregledaju snimku, i komentarišu ponašanje žene koja skida zimsku bundu sa lutke, a potom s njom u rukama žurno napušta objekat.

 

 

Nakon što su tuzlanski portali objavili snimak krađe, javila im se policajka Amira Hadžić iz Gračanice i rekla kako se radi o zabuni, te da nije riječ o krađi.

 

“Jakna nije ukradena. Bila sam kod žene koja je prodavala, samo sam uzela jaknu i tražila ženu da je pitam za cijenu, a kada je naišla vratila sam joj. Da sam htjela uzeti, uzela bi i otišla”, napisala je Amira tuzlanskim portalima koji su prvi objavili snimku u privatnoj FB poruci.

 

amira-hadzic

 

Pomenutu bijelu jaknu koju je navodno vratila, službenica MUP-a TK Amira Hadžić uslikala je juče kao dokaz da se ne radi o krađi.

 

jakna

Foto: Kameleon.ba

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook