VIDEO/ Burna prošlost

Mračne tajne zaručnice princa Harrya: Odrekla se porodice, ima propali brak, a završila je i na stranicama za odrasle

Lifestyle28.11.17, 20:25h

Mračne tajne zaručnice princa Harrya: Odrekla se porodice, ima propali brak, a završila je i na stranicama za odrasle
Legendarno 'hvatanje' među ormarima jedna je od njezinih popularnijih scena, a Markle je 'vruća roba' čak i na Pornhubu. S druge strane, njezine obiteljske drame malo su veći problem

 

Meghan Markle (35), koju većina pamti po ulozi u popularnoj seriji 'Suits', na proljeće će postati supruga britanskog princa Harryja (33). Ulaskom u kraljevsku obitelj Meghan će početi živjeti jedan sasvim drugačiji život, ali on neće izbrisati 'mrlje' iz njezine prošlosti.
 

Seksi scene iz spomenute serije zapravo su njezin najmanji problem.
 

U prvoj epizodi reboota kultne serije 'Beverly Hills 90210' njezin lik Wendy pruža oralni seks u automobilu.

 

Legendarno 'hvatanje' među ormarima jedna je od njezinih popularnijih scena, a Markle je 'vruća roba' čak i na Pornhubu. S druge strane, njezine obiteljske drame malo su veći problem.

 

Naime, glumičina obitelj tvrdi da Markle nije pomogla ocu, majci i bratu koji su bankrotirali te da je samo zanimaju slava i moć, pa je zato zavela princa.
 

- Ona je narcisoidna i sebična. Oduvijek se probijala preko kreveta. Uz to, pali se na riđokose muškarce, skuplja ih kao trofeje. Ne mogu vjerovati da ju je Harry već upoznao s ocem, princom Charlesom - rekla je o Markle njezina polusestra Samantha Grant (51).

 

Glumicu optužuje i da je napustila obitelj kad im je bilo najteže. Njihov otac Thomas Markle proglasio je osobni bankrot, a Meghan mu je odbila pomoći. Ne želi, kaže Samantha, dati ni dolara ni za njezino troje djece, glumičine nećake.
 

- Njoj je jedini cilj popeti se po društvenoj ljestvici do samoga vrha. Osim našeg tate, bankrotirali su i njezina mama te stariji brat. Od tada s njima ne razgovara. Hollywood joj više nije dovoljan, sad želi biti princeza. Sigurna sam da Harry zna kakva je uistinu, ostavio bi je - kaže spisateljica Samantha o sestri.
 

Osim toga, njezinog brata uhitili su jer je pijan svojoj djevojci u svađi prijetio pištoljem. Thomas Markle (50) je partnerici Darlene Blount naslonio pištolj na glavu. Jedva je pobjegla u kupaonicu i pozvala policiju.
 

Thomas se izvukao iz pritvora jer mu je bivša žena platila 1500 dolara jamčevine. Markle i Darlene u vezi su dva mjeseca, a posvađali su se u američkoj državi Oregon.
 

Kao 'šećer' na kraju valja napomenuti činjenicu da je Markle već bila udana, što je 'trn u oku' kraljevskoj obitelji. Udala za producenta Trevora Engelsona 2011. godine na Jamajci. Par je bio u vezi od 2004. godine, a rastali su se 2013. godine nakon svega dvije godine braka. 

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook