VIDEO/ HRVATSKI MEDIJI O 'KOMEDIJI' NA GRBAVICI

Cirkus u Sarajevu: Snijeg odgodio derbi, na terenu raspad, 'lopatala' samo dvojica radnika, a lopte sprejem obojili u crveno

Sport26.11.17, 16:18h

Cirkus u Sarajevu: Snijeg odgodio derbi, na terenu raspad, 'lopatala' samo dvojica radnika, a lopte sprejem obojili u crveno
Snijeg je očito potpuno iznenadio organizatore jer nigdje na stadionu nije bilo crvene lopte koja se koristi na ovakvim utakmicama. No dosjetljivi Bosanci su običnu loptu sprejem obojili u crvenu boju te tako doskočili tom problemu

 


Derbi 16. kola bosanskohercegovačke Premier lige između Željezničara i Sarajeva odgođen je za 24 sata zbog gustog snijega koji pada u Sarajevu i koji je potpuno prekrio travnjak Grbavice.


Cijela situacija djelovala je pomalo komično nakon što su skupljači lopti s centra igrališta maknuli reklamu, piše Index.hr.

 


Na nju je već napadala ozbiljna količina snijega koja se, kad su reklamu uklonili, rasula po centru igrališta, što je posebno zabavilo spikera u izravnom prijenosu. Snijeg je pomalo nezainteresirano počeo čistiti jedan radnik s lopatom, nakon čega mu se pridružio kolega.


"Nedostajalo je samo da se napravi Snješko Bijelić. Pogledajte kako to sad izgleda, a evo još jedne lopate, to su dobre vijesti. Još jedan par ruku i ići će to duplo brže", rekao je spiker savršeno mirnim glasom dok su radnici pokušavali ukloniti gomilu snijega s terena.


Snijeg je očito potpuno iznenadio organizatore jer nigdje na stadionu nije bilo crvene lopte koja se koristi na ovakvim utakmicama. No dosjetljivi Bosanci su običnu loptu sprejem obojili u crvenu boju te tako doskočili tom problemu, ali snijeg je ipak pobijedio.

 


Željo i Sarajevo su do ovog kola bili treća, odnosno četvrta momčad na tablici. Vodi Široki Brijeg s 35 bodova, jednim više od Zrinjskog. Željo ima 32, a Sarajevo tri boda manje.

 

(Index.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook