foto/ potpuno novi čovjek

Transformacija i po: Novi imidž Željka Samardžića iznenadio baš sve... A da li se svidio supruzi Maji?

Showbizz17.11.17, 19:52h

Transformacija i po: Novi imidž Željka Samardžića iznenadio baš sve... A da li se svidio supruzi Maji?
Pjevač je pustio bradu i brkove, a počeo je da nosi i naočare za vid

 

Pjevač Željko Samardžić iznenadio je publiku i sve koji ga poznaju novim imidžom.


Pjevač je pustio bradu i brkove, a počeo je da nosi i naočare za vid. Mnogi su ga nakon te transformacije na društvenim mrežama uporedili sa industrijalcem Đorđem Vajfertom, čiji se lik nalazi na novčanici od hiljadu dinara. 

 

- Ja sam prilično hrabar čovjek i veliki profesionalac, znam da su u ovom poslu promjene dobrodošle. Pomislio sam da sam možda dosadio publici kada je riječ o imidžu, a budući da moji fanovi dugo čekaju novi album, odlučio sam da ih iznenadim - kaže Željko za „Alo!” i otkriva kako je došlo do promjene imidža.

 

- Sve se dogodilo kada sam sa mojim kumom i menadžerom otišao kod stliste i on mi je osmislio novi izgled. Naravno, tu je i promjena kada je riječ o oblačenju, a za to je zadužena Ivana Rabrenović. Iskreno, baš sam zadovoljan kako je sve ispalo - otkriva pjevač, koji ne krije da se njegovom novom izgledu najviše obradovala njegova supruga Maja.  

 

zeljko-samardzic-maja


Žena kada me je vidjela, bila je mnogo iznenađena, eto i njoj se dogodilo da jednom u životu „promijeni čovjeka”- kaže Željko, koji se „nada” da će za novogodišnje praznike biti angažovan ni manje ni više nego kao Deda Mraz.

 

- Vrlo je moguće da ću za Novu godinu dobiti angažman kao Deda Mraz. Kada sam gostovao kod Milomira Marića, on mi je rekao da će se šoping-centri otimati za mene da glumim Deda Mraza, a meni se svidjela ta ideja. Ipak, šta god da bude, ja ću sigurno biti Deda Mraz u svojoj kući, gdje svake godine obradujem svoje unuke. Uvijek okitimo veliku jelku, ispod koje im ja stavim paketiće, da pamte dedu po dobru - sa osmijehom kaže Željko, koji ne krije da uživa u jakoj hrani otkako su došli hladi dani.

 

- Dobro se snalazim u kuhinji, volim da spremam bosanski lonac i takozvanu bosansku kalju. Ipak, najdraže jelo mi je sarma. Obožavam sarmu u vinovoj lozi kad se stavi pirinač - kaže Samardžić, koji je veliki gurman, a otkrio nam je i planove za narednu godinu.

 

- Spremam koncert u „Kombank areni“, ali neće biti tradicionalno osmog marta, već krajem marta. Promijenio sam odnos prema Danu žena i shvatio sam da treba da poslušam Đorđa Balaševića, koji je jednom prilikom rekao da svaki dan treba da bude praznik nježnijeg pola - zaključio je pjevač.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook