FOTO/ Ljubav pukla nakon šest mjeseci

Ovo je prvi muž Emine Jahović: Pobjegla od kuće i udala se u 17-oj, a onda je došla njena majka i rekla...

Showbizz13.11.17, 16:08h

Ovo je prvi muž Emine Jahović: Pobjegla od kuće i udala se u 17-oj, a onda je došla njena majka i rekla...
Emina je tada pobjegla od kuće da bi se udala za njega, a onda su zajedno otišli za Ulcinj. Ja sam tamo imao neki stan i njih dvoje su otišli tamo bez ičijeg pitanja. Pustio sam ih da vidim dokle će, iako sam se protivio toj vezi, rekao je Eminin prvi svekar Rustem

 

Emina Jahović demantovala je da se razvodi od turskog pjevača Mustafe Sandala, no malo ko se sjeća da ovo nije njen prvi brak. Pjevačica se sa 17 godina udala za Aladina Đulovića. Njega je upoznala u Novom Pazaru, a razvod je uslijedio nakon samo nekoliko mjeseci, prenosi Tračara.

 

- Udala sam se sa 17 godina, razvela sa 18, i sve to sam radila samo iz ljubavi i ni zbog čega drugog, sve je to gnusna laž, ništa nije bilo iz koristi, rekla je svojevremeno Jahović.

 

Bivši svekar popularne pjevačice je svojevremeno ispričao kako je Emina tada pobjegla iz kuće da bi se udala za njegovog sina Aladina.

 

aladin-dulovic

 

- On sada ima ženu i troje djece, on i ja vodimo veliku i ozbiljnu firmu. Kao što vidite, imamo sve za opremanje stanova i kuća… Kada su se njih dvoje upoznali, Emina je tada pobjegla od kuće da bi se udala za njega, a onda su zajedno otišli za Ulcinj. Ja sam tamo imao neki stan i njih dvoje su otišli tamo bez ičijeg pitanja. Pustio sam ih da vidim dokle će, iako sam se protivio toj vezi, rekao je Eminin prvi svekar Rustem.

 

On je otkrio da je nakon svega primio Eminu u svoju kuću.

 

- Problem je nastao kada je ona smislila da se bavi pjevanjem. Njena majka je došla kod mene i rekla mi: “Rusteme, znaš da Emina jako voli da pjeva”. Ja sam joj rekao da može pjevati za svoju dušu, ali kada je ona odlučila da to ne bude samo amaterski, moj sin nije želio ženu koja neće stalno biti kod kuće. Razmislio je i odlučio se za svoju porodicu. Njihov brak je trajao šest mjeseci i tada se sve završilo, ispričao je Eminin bivši svekar, prenosi CdM.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook