INTIMNA ISPOVIJEST REGIONALNE ZVIJEZDE

O tome se dugo šuška: Lepa Brena progovorila o svom braku i otkrila da li se razvodi...

Showbizz09.11.17, 20:06h

O tome se dugo šuška: Lepa Brena progovorila o svom braku i otkrila da li se razvodi...
O njenom braku sa uspješnim ex-jugoslovenskim teniserom Slobodanom Bobom Živojinovićem pisalo se mnogo, a špekulacije o njihovoj sreći i nesreći nikada nisu prestajale. Pisalo se čak i da je Boba stalno maltretira

 

 

Kada podvuče crtu za sve što je proživjela, ponosno kaže da se iza profesionalnog uspjeha kriju porodični mir, ljubav njenog supruga Slobodana Bobe Živojinovića i uspjesi njihovih sinova Filipa, Stefana i Viktora. Patnje i boli, koje su neminovno utkani u živote svih nas, uspješno je savladala pa kaže kako je nove životne izazove spremna da dočeka i vrcavim dosjetkama.
 

O svemu tome, ali i o mnogu drugih detalja iz provatnog života, velika regionalna zvijezda Lepa Brena govori u ispovijesti za prvi broj srbijanskog magazina Glossy.


Na pitanje, kako je uspela da privatnost izoluje od scenske iluzije i da je ne prenese u dom, u kojem je samo majka i supruga, popularna pjevačica odgovara:

 
- Tako što sam uvijek bila sa obje noge na zemlji i nikada nisam dozvolila da me iluzija ponese, a nije da nisam mogla. Imala sam sve uslove, jer je Lepa Brena doživjela ono što niko na ovim prostorima u tom obimu nije - ni prije ni poslije. Bez preterivanja. Kućni mir je neophodan svakome ko se bavi intenzivnim kreativnim radom. Sjećam se komičnih situacija dok su nam djeca bila mala, ja im pričam kako sam pjevala pred sto hiljada ljudi, šta sam sve radila i gdje sam sve bila, a oni se valjaju od smijeha i nevjerice. Ali, kad su kasnije pogledali sve snimke, više im nije bilo smiješno! To je najilustrativniji dio naše porodične atmosfere, gdje se oduvijek živjelo vrlo jednostavno.

 

Lepa Brena i Boba Živojinović na medenom mjesecu


O njenom braku sa uspješnim ex-jugoslovenskim teniserom Slobodanom Bobom Živojinovićem pisalo se mnogo, a špekulacije o njihovoj sreći i nesreći nikada nisu prestajale. Pisalo se čak i da je Boba stalno maltretira, a ona za sve te priče kaže:


- One potječu od plaćenih botova. Zbog uspjeha "Granda" i naših emisija ja sam uvijek koletaralna šteta - ili kradem struju, ili sam maltretirana ili sam stipsa... Valjda bi im bilo lakše da sam nečasna osoba koja ima zaštitu „odozgo“, i koja je uspjela preko neke veze. Na žalost tih pojedinaca, ja sam normalna žena sa malo jačim koeficijentom inteligencije, što se kod nas teško oprašta. Volim da kažem: svako ko je normalan ovdje, zapravo nije normalan.


No u posljednje vrijeme "šuška" se i kako je slavni par, nakon tri duge decenije zajedničkog života, pred razvodom... Brena se na ove komentare ne osvrće, ali zlim jezicima poručuje: 


- Brak je za mene, ipak, sveta oaza mira i najbolji prijatelj života... Samo pored pravog muškaraca možeš biti prava žena. Boba je kreator naših najvećih poslova i našeg privatnog života. Pravo je uživanje biti pored takvog čovjeka i pratiti ga! Od početka bili smo zauzeti svojim profesijama jer je svako u onome što radi bio najbolji. Taj trend se nastavio i u braku, što nas je vjerovatno i održalo. Ne znam kako žive ljudi koji su 24 sata usmjereni jedno na drugo.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook