vedru i nasmijanu voditeljicu prate širom regiona

Lijepa Maja Munda otkrila kakvi je muškarci privlače: 'Prvo zapažam šarm i...'

ŽENA iN09.11.17, 13:23h

Lijepa Maja Munda otkrila kakvi je muškarci privlače: 'Prvo zapažam šarm i...'
– Voljela bih raditi dokumentarce, putopise po cijelom svijetu. Jako volim putovati, upoznavati različite kulture, hranu i običaje- kaže Maja Munda

 

Gotovo da ne postoji domaćinstvo u BiH u koje nije ušla Maja Munda. Voditeljica emisije “Stol za 4”, koja se emitira na televiziji OBN, iz sedmice u sedmicu zajedno sa svojim gostima uči nas novim kulinarskim specijalitetima. Vedra i nasmijana voditeljica tako je postala vješta Maja, koju vole gledati ne samo u našoj zemlji već i u Regionu- piše Azra.ba.

 

– Izazov je bio na početku organizirati sve, pa stati pred kameru, sarađivati s ljudima koji su uglavnom prvi put pred kamerama. Danas sam jako sretna, jer se emisija gleda u Regionu, a naša dijaspora mi se redovno javlja iz cijelog svijeta. S većinom učesnika uspostavim odličnu komunikaciju, oni me smatraju prijateljicom s kojom mogu pričati o svemu, javljaju mi se čak i nakon snimanja – kaže Maja za “Azru”.


 
Prošle sedmice ste imali priliku u Trogiru sarađivati s vrhunskim kuharom, chefom Ivanom Pažaninom. Kakve savjete naročito pamtite?

 

– Radili smo „Stol za 4 specijal“ sa chefom Ivanom koji nas je ugostio u restoranu „Don Dino“. Prezentirana su jela koja se rijetko mogu vidjeti kod nas. On je majstor za mediteransku kuhinju, budući da obožavam morske specijalitete s radošću sam slušala njegove savjete o spremanju takvih jela. Gledateljima smo pokazali ljepote Trogira, u jednoj emisiji smo plovili brodom do obližnjih otoka, gdje sam imala priliku probati jela koja se vežu baš za taj kraj, a spremaju se u porodičnim konobama.

 

Šta smatrate svojim najvećim dosadašnjim uspjehom u ovom poslu?

 

– Kada mi gledatelji kažu da su uz mene od ponedjeljka do četvrtka, da sam na taj način ušla u njihove domove, da žene piju kafu i osjećaju me kao da sam s njima. Uspjeh je kad vas neko doživljava tako, a ne poznaje vas. Drago mi je kada mi učesnici kažu da sam im ista, prirodna na TV ekranu i uživo.

 

Šta biste još voljeli ostvariti u svojoj karijeri?

 

– Voljela bih raditi dokumentarce, putopise po cijelom svijetu. Jako volim putovati, upoznavati različite kulture, hranu i običaje.

 

Ostatak intervjua čitajte OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook