Dok mu se raspada brak s Anom Nikolić

Rasta stiže u Sarajevo: Popularni reper sutra nastupa u klubu 'My Face', evo šta je poručio fanovima

Zabava09.11.17, 12:43h

Rasta stiže u Sarajevo: Popularni reper sutra nastupa u klubu 'My Face', evo šta je poručio fanovima
Braćo i sestre, Sarajevo Klub My Face 10.11., konačno se vidimo na velikom spektaklu! Rasta je sa vama na velikoj žurci i vidimo se - poručio je reper pred sutrašnji nastup

 

Popularni reper Stefan Đurić poznatiji kao Rasta ovog petka, 10. novembra na radost fanova po prvi put nastupit će u jednom od najboljih sarajevskih klubova My Face. Početak koncerta je u 22 sata, a karte se još uvijek mogu nabaviti po cijeni od 15 KM.

 

- Braćo i sestre, Sarajevo Klub My Face 10.11., konačno se vidimo na velikom spektaklu! Rasta je sa vama na velikoj žurci i vidimo se - poručio je reper pred sutrašnji nastup.

 

Rasta se u javnosti prvi put pojavio sa svojim hitom „Kavali“, a muzikom se bavi od 2005. godine. Poznat je po tome što u pjesmama kombinuje folk, pop, R&B, rege, hip hop..., te svojoj naklonosti rastafarijanstvu.

 

„Sensemilia Mixtape“ je njegov prvi muzički album iz 2009., na kojem je sarađivao sa kolegom iz grupe „Show program“, čiji je i sam bio član. Godinu kasnije objavio je drugi album „One i lova“, te treći „Kaseta“. Iste godine nastupao je i kao predgrupa na evropskoj turneri američkog repera 50 centa. 

 

Prvi solo album „Superstar“ ovaj pjevač je snimio 2011., a njegov posljednji aktuelni muzički materijal je „Indigo“. Neke od njegovih najpopularnijih pjesama su uz „Kavali“ i „Kavasaki“, „Euforija“, „Hotel“ i dueti sa Anom Nikolić gdje se kao gost pojavljuje na njene dvije pjesme „Frigidna“ i „Konkretno“. 

 

Reper i pjevačica Ana Nikolić trenutno su u žiži interesovanja regionalne javnosti i medija jer se razvode nakon nešto više od godinu braka.  

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook