MNOGO NETAČNIH INFORMACIJA U MEDIJIMA

Tony Cetinski u šoku: Nakon tragedije u Rovinju, poznati muzičar zvanično se obratio javnosti i iznio...

Hronika04.11.17, 19:30h

Tony Cetinski u šoku: Nakon tragedije u Rovinju, poznati muzičar zvanično se obratio javnosti i iznio...
Nažalost, u medijima se odmah pojavila snimka sa You tuba iz ožujka 2017. godine, za koju prometni stručnjak Željko Marušić tvrdi da se radilo o "brutalnom ugrožavanju prometne sigurnosti", što apsolutno nije točno

 

 

Tony Cetinski izdao je zvanično saopćenje povodom nemilih događaja u Rovinju, prenose hrvatski mediji. U ime poznatog muzičara oglasio se njegov advokatski tim, a u saopštenju se navodi sljedeće: 


"Obraćamo vam se u ime naše stranke, gospodina Tonija Cetinskog, koji je, nažalost, jučer oko 14 sati u Pustoj ulici u Rovinju, svojim osobnim automobilom naišao na tijelo pokojnog 62-godišnjeg muškarca koji je u trenutku nailaska vozila ležao na ulici, a čije tijelo u trenutku skretanja gospodin Cetinski nije mogao vidjeti.


Neovisno o stvarnom uzroku smrti pokojnika, koji će se utvrditi obdukcijom i policijskom istragom, ovo je najteži i najtužniji dan u životu gospodina Tonija Cetinskog koji je još uvijek u šoku, te je, uslijed boli i nevjerice, otkazao sve dogovorene koncerte i nastupe. 


Nažalost, u medijima se odmah pojavila snimka sa You tuba iz ožujka 2017. godine, za koju prometni stručnjak Željko Marušić tvrdi da se radilo o "brutalnom ugrožavanju prometne sigurnosti", što apsolutno nije točno. Radi se o snimci nastaloj za potrebe emisije Star in the Car, koja je zabavnog karaktera i vožnja tijekom snimanja je obavljena u kontroliranim i sigurnosnim uvjetima, te kao takva ne može predstavljati nikakav dokaz o eventualnoj nepropisnoj vožnji gospodina Tonija Cetinskog tijekom jučerašnjeg dana, niti je sa istom u bilo kakvoj uzročnoj vezi.


Djelatnici policije su se na očevidu uvjerili da oštrina zavoja i širina ulice ne dopuštaju brzu i neopreznu vožnju, a kako se gospodin Toni Cetinski kretao oprezno, ovaj događaj predstavlja splet nesretnih i tragičnih okolnosti za obitelji pokojnika kao i za cijelu obitelji Cetinski.


Tužan i shrvan ovim tragičnim događajem, gospodin Toni Cetinski izražava duboku sućut obitelji pokojnika, te moli medije da ne prenose netočne i neprovjerene informacije kojima se prejudicira uzrok tragičnoga događaj u kojem se i sam našao, a kojima se nanosi šteta ne samo njemu i njegovoj obitelji, već se izravno utječe i na ove teške i bolne dane za obitelj pokojnika", navodi se saopštenju koje potpisuje zastupnica Tonyja Cetinskog, odvjetnica Gordana Grubeša.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook