novi detalji strašne tragedije u rovinju

Tony Cetinski muškarca dva metra autom vukao po cesti, pjevač podvrgnut i alkotestu

Hronika04.11.17, 08:55h

Tony Cetinski muškarca dva metra autom vukao po cesti, pjevač podvrgnut i alkotestu
Na mjestu nesreće morali su intervenirati i vatrogasci koji su podignuli Mercedes jer se tijelo smrtno stradalog muškarca nalazilo ispod automobila


 

Pojavili su se dosad nepoznati detalji nesreće u kojoj je jedna jedna osoba smrtno stradala na kolniku Puste ulice u Rovinju, a koju je svojim Mercedesom S klase udario jučer poslijepodne pjevač Tony Cetinski.

 

U nesreći je poginuo muškarac I. K., a na njega je danas poslijepodne oko 14 sati svojim automobilom naletio u rovinjskoj Pustoj ulici Tony Cetinski- piše Net.hr.



Na mjestu nesreće morali su intervenirati i vatrogasci koji su podignuli Mercedes jer se tijelo smrtno stradalog muškarca nalazilo ispod automobila.

 


Vatrogasci izvukli tijelo koje se nalazilo ispod automobila


Kako neslužbeno doznaje 24 sata, Cetinski je svojim Mercedesom S klase prešao preko I. K. te ga vukao dva metra po cesti.


Pjevač je podvrgnut i alkotestu koji je bio negativan, no dodatno će mu se analizirati krv na alkohol i opijate.


Policija trenutačno nastoji utvrditi je li Cetinski bio nepažljiv u vožnji  te je li koristio mobitel u trenutku nesreće.

 

Prema još uvijek neslužbenim informacijama, svjedoci ove tragedije navode kako je muškarac koji je ležao na cesti prethodno izašao iz obližnjeg kafića pa se još uvijek ne zna je li on već bio mrtav kad ga je pjevač pregazio.


U šoku je i otac pjevača, Mirko Cetinski, koji je rekao za Glas Istre da je Toni u šoku.


‘O stradalome znam samo da se radi o nekom Braci, koji, kako sam čuo, skuplja i prodaje boce, i sve ono što zaradi potroši u obližnjem lokalu’, rekao je Mirko Cetinski.


Cetinski podvrgnut alkotestu


‘Potresen sam i nemam riječi kojima bih opisao najgori dan u životu koji čovjek može proživjeti’, rekao je za spomenuti list poznati pjevač.


Jedan je očevidac nesreće kazao je kako je u trenutku nesreće na ulici bilo puno djece koja su se vraćala iz škole te da u prvi mah nije shvatio tko je za volanom.


Rovinjska Pusta ulica  u kojoj se dogodila nesreća je jednosmjerna i vrlo uska tako da je njome gotovo nemoguća brza vožnja.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook