Bludni zagrebački maser pred zakonom

Detalji iz sudnice, klijentica tvrdi: Ležala sam u gaćicama na stolu za masažu, a onda sam ugledala njegov pe*is u...

Hronika27.10.17, 18:07h

Detalji iz sudnice, klijentica tvrdi: Ležala sam u gaćicama na stolu za masažu, a onda sam ugledala njegov pe*is u...
Žrtva ga je optužila da je, dok je ležala u gaćicama na stolu za masažu, vidjela i osjetila njegov spolni organ u erekciji. Ali on tvrdi drugačije...

 

 

Medicinski maser Victor A. (68) iz Sudana, kojem se na Općinskom kaznenom sudu u zagrebu sudi zbog bludničenja nad mladom klijenticom njegovog salona za masažu, ušetao je u sudnicu s medicinskom maskom na licu te zatražio isključenje javnosti.


- Čemu maska kad vani hodate bez nje? Skinite je! I zašto vam smetaju novinari? - upitao je sudac optuženog masera, prenosi Jutarnji.hr.


- Masku nosim prema savjetu doktora. A javnost želim da se isključi. Nije dokazano da sam kriv. Čemu potreba da javnost bude prisutna? Ne želim da se o tim stvarima raspravlja pred javnošću, pogotovo zato što nisam kriv - odbrusio je Victor A. sucu, koji je prihvatio njegov vapaj za isključenjem javnosti, s obzirom na to da je na raspravi medicinski vještak trebao izložiti svoj vještački nalaz vezan uz maserov zdravstveni problem i nošenje pojasa za herniju, ali i razjasniti je li pojas mogao imati utjecaja na dojam prema kojem ga je klijentica možda mogla “zamijeniti” spolovilom u erekciji.


Podsjetimo, viši sud ukinuo je prvostepenu presudu prema kojoj je za bludničenje u salonu u Utrini nepravomoćno osuđen na četiri mjeseca zatvora s četverogodišnjim rokom kušnje. 


Žrtva ga je optužila da je, dok je ležala u gaćicama na stolu za masažu, vidjela i osjetila njegov spolni organ u erekciji. 


Maser negira krivnju tvrdeći da erekciju ne može postići, da klijenticu zbog svoje visine te visine stola nije mogao dodirnuti organom, ali i da ima bruh, zbog čega nosi pojas.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook