otvorila dušu u velikom intervjuu

Lepa Brena otkrila za čime žali: 'Žao mi je što nisam rodila djevojčicu, izgleda da moj suprug nije bio za...'

Showbizz24.10.17, 13:45h

Lepa Brena otkrila za čime žali: 'Žao mi je što nisam rodila djevojčicu, izgleda da moj suprug nije bio za...'
U slobodno vrijeme Brena voli kuhati i šopingirati, u čemu joj se nerijetko pridruži i suprug Slobodan Boba Živojinović

 

Popularnost Lepe Brene na našim prostorima ne jenjava, a sada je legendarna folk pjevačica otvorila dušu i progovorila o 40 godina dugoj karijeri, ali i o privatnom životu.

 

Fahreta Jahić – Živojinović iliti Lepa Brena na glazbenoj sceni žari i pali već 40 godina. Za vrijeme bivše Jugoslavije, slovila je za ultimativni seks-simbol. Može se reći kako je na vrhuncu karijere bila 1980-ih, ali vrlo je popularna i danas, što se najbolje vidjelo tijekom njezina posljednjeg gostovanja u Zagrebu, u kasinu Diamond Palace.


‘Najprije treba biti čovjek’


“Bez obzira na to što se događalo na ovim prostorima, svuda publiku doživljavam kao svoju, doživljavam je jako sebično. Znate zašto? Kada vratim film, s toliko sam iskrenosti, ljubavi i požrtvovnosti davala sebe na tim koncertima. Svatko u karijeri ima uspone i padove, ali kada sumiram cijelu priču, jako sam sretna i ponosna. Ujutro kad ustanem, uvijek kažem – hvala ti, Bože, što si mi dao priliku da živim život koji me u teškim trenucima naučio kako da ustanem i volim običan život. Ako ne znate kako uživati u jednostavnom životu, čemu onda sve to? Ima puno mojih kolega koji se ne žele baviti običnim stvarima kao što su odlazak na tržnicu. Čemu to izigravanje ludila da biste postali zvijezda i bili nedodirljivi?! Zvijezda se postaje tako da ste uspješni, a ne tako što izbjegavate da ste čovjek koji ima svoje potrebe. Uspješan se postaje samo zahvaljujući rezultatima rada”, ispričala je za Večernji list.


U slobodno vrijeme Brena voli kuhati i šopingirati, u čemu joj se nerijetko pridruži i suprug Slobodan Boba Živojinović. Svoju su trojicu sinova (Filipa iz Bobina prvog braka te zajedničke Viktora i Stefana) odgojili u duhu da odrastu u normalne ljude i prave domaćine.

 

Ostatak teksta čitajte OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/MR)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook