U ljubavi nema pravila

Neobičan izbor prekrasne manekenke: Svi lude za njom, ali njena odluka je sve zaledila...

ŽENA iN23.10.17, 13:44h

Neobičan izbor prekrasne manekenke: Svi lude za njom, ali njena odluka je sve  zaledila...
Većina su muškarci koji joj redovno dijele komplimente očarani njenim izgledom. Ali Ling, po zanimanju manekenka, je već zauzeta, a njeno srce pripada čovjeku koji je, kažu njeni pratioci, nikako ne zaslužuje

 

Na društvenim mrežama ima armiju muškaraca koji su očarani njenim izgledom. A njen momak nikako ne izgleda onako kako biste očekivali i zbog toga je redovno maltretiraju.

 

Vijetnamka Linh Nguyen na Facebook ima oko 50.000 pratilaca. Većina su muškarci koji joj redovno dijele komplimente očarani njenim izgledom.

 

Ali Ling, po zanimanju manekenka, je već zauzeta, a njeno srce pripada čovjeku koji je, kažu njeni pratioci, nikako ne zaslužuje.

 

manekenka2

 

“Predebeo je i ti zaslužuješ mnogo boljeg frajera”, jedan je od komentara.

 

Ona za to ne mari, već nastavlja da na društvene mreže kači slike čovjeka u koga je, kaže, zaljubljena.

 

Ona kaže da odbija da obriše te slike, jer želi da sa svijetom podijeli svoju radost.

 

man

 

“Kada volite, težina i izgled nisu ni najmanje bitni. Bitno je samo kako se vi slažete i kako razgovarate, i bitno je da li vam se srca uklapaju”, poručuje Linh.

 

Lin je inače u vezi sa svojim dečkom nešto više od dvije godine, a pratiocima poručuje da joj ne pada na pamet da krije svog dečka da se oni ne bi vrijeđali, prenosi CdM.

 

(Oslobođenje, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN, aš)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!