Velika humanitarka opet na udaru

Sanela Jenkins žrtva lažnih vijesti: Najpoznatiju Bosanku dovode u vezu s pedofilijom i prostitucijom u Hollywoodu!

Hronika22.10.17, 15:02h

Sanela Jenkins žrtva lažnih vijesti: Najpoznatiju Bosanku dovode u vezu s pedofilijom i prostitucijom u Hollywoodu!
Američki “fake news“ portal Neon Nettle koji je između ostalog tvrdio da je u dubinama Atlantskog okeana pronašao piramide, ili da je britanski tajni agent ubio princezu Dianu, je prvo 2012. objavio vijest o navodnom složenom sistemu pedofilije u Hollywoodu u koji su uključeni neki od najpoznatijih glumaca i režisera

 

Sanela Jenkins, najpoznatija Bosanka u svijetu, biznismenka i humanitarka, te jedna od najutjecajnijih žena iz regije ponovo je postala žrtvom lažnih vijesti, javlja Faktor.ba.

 

Američki “fake news“ portal Neon Nettle koji je između ostalog tvrdio da je u dubinama Atlantskog okeana pronašao piramide, ili da je britanski tajni agent ubio princezu Dianu, je prvo 2012. objavio vijest o navodnom složenom sistemu pedofilije u Hollywoodu u koji su uključeni neki od najpoznatijih glumaca i režisera. Za potrebe ovog teksta, portal je izmislio izjavu poznatog glumca Roberta Downey Jr. koji je iste godine opovrgao ove navode, piše Faktor.ba.

 

robert-downey-jr-sanela-jenkins

 

 

Tu međutim nisu stali. Istu priču recikliraju i ove godine s tim da im je sad na meti Sanela Jenkins koju su opisali kao glavnu osobu iza lanca pedofilije i prostitucije u Hollywoodu.

 

robert-downey-jr-sanela-jenkins-1

 

Podsjećamo, pojedini 'fake news' mediji objavili su navodnu izjavu glumca Roberta Downeyja Jr.-a, koju je ona kasnije oštro demantovao:

 

- Nemam problem sa bilo čime što ljudi dobrovoljno rade u svojim životima sve dok je to u saglasnosti s drugima i dok ne povređuje druge psihički ili fizički. Ja sam bivši blizak prijatelj sa ženom koja se zove Sanela Diana Jenkins. Sumnjam da je znate, ali ona je Rosetta Stone svakog skandala i perverzije, od Hollywooda preko cijele planete. Ona je ekstremno bogata raspuštenica čiji muž je upravljao britanskom Barclay bankom, a ona je bila zadužena za arapske investitore u banci! Upravljala je prstenom visoke prostitucije za Arape, ljude s Wall Streeta, Vašington, kraljeve i holivudsku elitu. Također je veliki filantrop, politički donator i društvena hostesa svima. Njeni najbolji holivudski prijatelji su između ostalog Sean Penn, Clive Davis, George Clooney, Cindy Crawford i njen mali kućni ljubimac Hyden. Diana je posrednik između bogatih Arapa, Azijata, sportista sa holivudskim glumicama - modelima.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook