DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U UŽICU

Užas na cesti: Drugarice prešle ulicu na crveno svjetlo, ona čekala zeleno kada je naletio automobil i pokosio je!

Hronika17.10.17, 16:52h

Užas na cesti: Drugarice prešle ulicu na crveno svjetlo, ona čekala zeleno kada je naletio automobil i pokosio je!
U tom trenutku došlo je do direktnog sudara "pola" koji se kretao niz Ulicu Dimitrija Tucovića, i "bmw-a" koji je išao u suprotnom pravcu. Od siline udara "bmw" je poskočio na pješačko ostrvo i udario S.M. a zatim se zakucao u ogradu ispred muzeja

 

 

S.M. (27) iz Užica, koja je sinoć ni kriva ni dužna povrijeđena u teškoj saobraćajnoj nesreći na raskrnici ulica Dimitrija Tucovića i Nikole Pašića, noćas je hitno prevežena u Klinički centar Kragujevac.


Prema informacijama iz užičke bolnice gde je najprije zbrinuta poslije nesreće, S.M. je zadobila teške povrede opasne po život i u kritičnom stanju je prebačena u Kragujevac. S.M. je, kako saznaje Blic, i dalje u dubokoj komi, a u nesreći je zadobila hematom na mozgu i nekoliko lomova.


Djevojka je povrijeđena na pješačkom ostrvu gdje je čekala da pređe ulicu. U tom trenutku došlo je do direktnog sudara "pola" koji se kretao niz Ulicu Dimitrija Tucovića, i "bmw-a" koji je išao u suprotnom pravcu. Od siline udara "bmw" je poskočio na pješačko ostrvo i udario S.M. a zatim se zakucao u ogradu ispred muzeja.


Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, povrijeđena Užičanka se nalazila u društvu dvije drugarice koje su ulicu prešle na crveno svjetlo. Ona nije, ostala je da sačeka zeleno na pješačkom ostrvu na koje je koji sekund kasnije iskočio automobil i pokosio je.


Prolaznici koji su se u tom trenutku zatekli na mjestu udesa ispričali su sinoć "Blicu" da su djevojci, prije nego što je stigao sanitet, pokušavali da pomognu, ali da je ona ležala na ulici nepomična i bez svijesti.


U bolnicu su odmah preveženi i putnici iz oba vozila koja su učestvovala u udesu. Žena M.J. (38) koja je upravljala "polom" zbrinuta je na ortopedskom odjeljenju a njen suprug M.I (42) na plastičnoj hirurgiji.


Njihovo dvoje djece, kao i vozač "bmw-a" Ž.M. poslije pregleda su otpušteni iz bolnice.

 

(Blic,BLIN MAGAZIN/ljk)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook