Bio je ljubav njenog života

Zašto Džavid Ljubovci nije bio na sahrani Donne Ares: Oprostila se od njega nekoliko dana prije smrti...

Showbizz14.10.17, 15:42h

Zašto Džavid Ljubovci nije bio na sahrani Donne Ares: Oprostila se od njega nekoliko dana prije smrti...
Nakon sahrane pojavile su se i brojne špekulacije zbog čega Džavid Ljubovci nije bio na Donninoj sahrani i nije mogao da se oprosti od ne...

 

 

Iako su se nekoliko mjeseci prije njene smrti Donna Ares i Džavid Ljubovci i zvanično razilšli, ova ljubavna priča ostala je i dalje živa u javnosti, a oni koji su ih poznavali tvrdili su da njihova ljubav nikada neće prestati. 


Donna se vratila svojoj porodici u Bihać, gdje je proživjela posljednje dane. Nakon smrti bh. pjevačice članovi njene porodice napravili su smrtovnicu na kojoj, na iznenađenje mnogih, nije bilo i ime njenog bivšeg supruga.


Iako više nisu bili zajedno, Ljubovci, također poznati muzičar, bio je iznimno važna osoba u Donninom životu i to su svi znali. On se nakon Donnine smrti nije javno oglašavao, tek kratkim komentarom da se zbog svega "osjeća pretužno i da nema snage da daje bilo kakve izjave".


Nakon sahrane pojavile su se i brojne špekulacije zbog čega Džavid Ljubovci nije bio na Donninoj sahrani i nije mogao da se oprosti od ne... Među njima je i tvrdnja da je Donnina porodica izričito zabranila Ljubovciju da se pjavi na sahrani. 


Ona se, pak, samo nekoliko dana prije svoje smrti, javno, putem društvenih mreža, oprostila od ljubavi svog života, a detalje o svemi tome donosi novi broj magazina Express.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook