VIDEO/ INTERVIEW20 NA BHT1

Svetlana Cenić brutalno direktna: Ako se zbog mog imenovanja bune samo iz SDA, pa čija je onda firma BH Telecom?!

Front11.10.17, 11:41h

Svetlana Cenić brutalno direktna: Ako se zbog mog imenovanja bune samo iz SDA, pa čija je onda firma BH Telecom?!
Svetlana Cenić na direktan način govori da je nakon njenog imenovanja na poziciju u NO BH Telecoma kampanja protiv nje pokazala da je ova kompanija doživljena kao privatna firma

 

 

Gošća emisije Interview20 u petak 13. oktobra je dr Svetlana Cenić.


Urednica Sanela Prašović Gadžo sa dr Cenić razgovara o imenovanju u Nadzorni odbror BH Telecoma, o politici i ekonomiji, o tome da li "dubinska analiza" BH Telecoma i HT Eroneta, koju trazi MMF, znači preduslov za privatizaciju domaćih telekom operatera...


Ona na direktan način govori i da je nakon njenog imenovanja na poziciju u NO BH Telecoma kampanja protiv nje pokazala da je ova kompanija doživljena kao privatna firma, iako BH telecom nije privatna, već firma svih građana!

 

Na upit urednice, na koga misli, čija privatna firma, dr Cenić je odgovorila:


"Pa očito onog ko se najviše buni, ako se bune samo iz SDA onda to znači da oni to doživljavaju kao svoju firmu, što ja iskreno ne razumijem!"

 


Svetlana Cenić u emisiji Interview20 govori i o nastojanju vlasti da poveća iznos akciza na gorivo, kratkoročnim, trezorskim zaduživanjima, budžetskom kriminalu i o tome kako da država izađe iz financijske krize.


U emisiji dr Svetlana Cenić odgovara i na prozivke oko svoje "ratne prošlosti", komentira pad nataliteta u državi kao i informacije o broju novo-zaposlenih radnika, te govori o smjernicama šta bi trebala država tačno da uradi.


Emisiju Interview20 sa Svetlanom Cenić gledate u petak u 21:10 sati na BHT1.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!