U TOKU PRIPREME ZA NOVI MEDIJSKI PROJEKAT U BiH

Posao za novinare, multimedijalne kreativce, dizajnere, marketing stručnjake digitalnog doba iz cijele BiH

Mediji05.10.17, 21:05h

Posao za  novinare, multimedijalne kreativce, dizajnere, marketing stručnjake digitalnog doba  iz cijele BiH
DEPO grupacija uskoro pokreće veliki multimedijalni projekat u okviru kojeg će biti i ambiciozna televizija infomativnog i zabavnog profila. Zbog toga traži i ambiciozne TV novinare, grafičke dizajnere, montažere, struačnjake za TV i digitalni marketing, te nudi suradnju blogerima, vlogerima, You Tuberima i drugim kreativcima digitalnog profila iz cijele BiH i regiona
 
 

DEPO grupacija trenutno se nalazi u fazi priprema za start nove informativno-zabavne TV stanice, koja će se emitirati putem kablovskih i IPTV operatera u BiH, ali i putem video streama, kao i vlastitog i partnerskih Video on Demand servisa.  

 

Nova TV stanica imat će informativni i zabavni TV program i bit će fokusirana na podukciju domaćih TV ali multimedijalnih sadržaja svih profila.


Zbog svega ovoga DEPO grupacija raspisuje 

 

JAVNI POZIV 

za poslove u više medijskih oblasti, ali nudi i suradnju za digitalne kreativce svih profila


Traže se:


a) TV novinari (sa i bez radnog iskustva)
Potrebna znanja i vještine:  opća kultura i informiranost, pismenost i  izražavanje unutar jezika medija, vještine govora uz kvalitetnu dikciju i izgovor, tehničke vještine vladanjem novim tehnologijama (digitalni mediji i socijalne mreže, startna znanja u TV montaži i radu u drugim potrebnim programa), poznavanje engleskog i/ili drugih stranih jezika, te spremnost za rad u timu.


b) Grafički video dizajneri, montažeri,  TV i video snimatelji, kao i drugi profesionalci iz oblasti TV i digitalne produkcije.


c) Blogeri, Vlogeri, You Tuberi  i drugi kreativci digitalnog profila spremni za suradnju sa novom TV stanicom, ali i čitavom DEPO grupacijom (news formati, entertainment, film, muzika, sport i sve druge oblasti medijskog djelovanja u digitalnom okruženju).


d) Stručnjaci, ali i početnici u  oblasti TV i  digitalnog marketing.


U prijavi za posao ili suradnju za sve navedene oblasti treba dostaviti svoj CV, dosadašnje radove i reference, ideje za moguću suradnju, kao i motivacijsko pismo.
 
 

Napomena: 

Formalno obrazovanje jeste važan kriterij za izbor, ali nije eliminacijski niti presudan.  

 

Konkurs je otvoren do 01. novembra 2017. godine.


Prijave slati na mail adresu:[email protected]


Kandidati koji zadovolje potrebne uvjete, bit će pozvani na razgovor.


Prijavite se odmah, jer DEPO već danas kreira i stvara medije i sadržaje za novi ritam života!

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook