foto/ nije lako biti prva dama

'Otrpjela' je sve kritike američke javnosti, a onda radikalno promijenila stil: Ovo je nova Melania Trump

Showbizz04.10.17, 10:34h

'Otrpjela' je sve kritike američke javnosti, a onda radikalno promijenila stil: Ovo je nova Melania Trump
No, posljednja dva outfita u kojima je zasjala djelo su europskih modnih kreatora

 

Haljine mijenja za hlače, štikle za balerinke, a klasične komade onim trendi - prva dama Amerike na putu je da postane jedna od najbolje odjevenih slavnih dama.


Za upoznavanje tajlandskog predsjednika Prayuta Chan-o-cha i njegove supruge Naraporn, Melania Trump (47) odabrala je haljinu koja joj pristaje kao salivena, no nije se moglo ne primijetiti kako odskače od tipičnih modnih kombinacija prve dame Sjedinjenih Američkih Država.

 

Radi se, naime, o haljini s potpisom britanske modne kuće Alexander McQueen, a od početka mandata svog supruga Donalda Trumpa najčešće je nosila odjeću američkih dizajnera Michaela Korsa i Ralpha Laurena. No, posljednja dva outfita u kojima je zasjala djelo su europskih modnih kreatora.

 

melania-trump3


Za doček Tajlanđa ispred Bijele kuće odjienula je haljinu od tvida s modernim nedovršenim porubom koju je iskombinirala s parom narančastih stiletto cipela Christian Louboutin. Cijena modela izrađenog od šarenih konaca iznosi 2995 dolara, a haljina od istog materijala može se pronaći u nekoliko različitih krojeva, primjerice u mini verziji ili s asimetričnim rubom.


Osim kostima i poslovnih haljina klasičnog kroja sve češće bira hlače culotte kroja i traperice, a među njezinim favoritima nalazi se i kaubojska košulja brenda Calvin Klein. Šik i trendi sivo odijelo s omiljenim culotessicama, koje je nosila je za susret s princem Harryjem, nosi potpis francuske modne kuće Dior, a izazvalo je oduševljenje u redovima modnih kritičara.

 

melania-trump-2

 

Stil rođene Slovenke u posljednjih je nekoliko mjeseci evoluirao, a tajna zaokreta krije se, najvjerojatnije, u promjeni stilista, iako je moguće da su na nju utjecale i brojne kritike američke javnosti.

 

melania-trump

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook