znakovi za uzbunu

Klasičan obrazac ponašanja: Sedam stvari koje muškarci počinju da rade prije raskida

Lifestyle02.10.17, 17:21h

Klasičan obrazac ponašanja: Sedam stvari koje muškarci počinju da rade prije raskida
Iako ste nekada provodili svaki trenutak zajedno, on postepeno počinje da izbjegava da se vidi sa vama. Samim tim, više nema ni vaših zajedničkih planova

 

Koliko god se trudili da sakriju svoje nesigurnosti, emocije i misli, muškarci koji planiraju raskid imaju uobičajen obrazac ponašanja.

 

1. Prestaće da pravi planove sa vama 

 

Iako ste nekada provodili svaki trenutak zajedno, on postepeno počinje da izbjegava da se vidi sa vama. Samim tim, više nema ni vaših zajedničkih planova. 

 

2. Počeće da se čuje sa drugim ženama 

 

To može biti koleginica, sestra drugara, stara ljubav… Ovo dopisivanje ne mora uvijek da znači i prevaru, ali on na vrijeme priprema teren. Obratite pažnju da li mu je mobilni sada češće u ruci, u odnosu na ranije, prenosi Super žena. 

 

3. Prestaće da vam govori intimne stvari 

 

Sjećate li se vremena kada ste vi bili prva osoba koju bi nazvao da saopšti neke nove vijesti? Sada više to nije slučaj, a vi gotovo da ne znate šta se sve dešava u njegovom životu. 

 

4. Počeće da ga nervira apsolutno sve što radite 

 

Ako ranije nije bio razdražljiv, vjerovatno je riječ o načinu na koji se on nosi sa novonastalim osjećanjima vezanim za raskid. Sve je vrlo zbunjujeće za njega i to mu teško pada, zbog čega postaje sve nervozniji. 

 

5. Započinjaće svađe bez ikakvog razloga

 

Razlog? Da vam objasni da sve ovo više nema smisla. 

 

6. Neće htjeti da ima seks sa vama, ili će to vješto izbjegavati 

 

Izbjegavaće, a ako se povremeno to i desi, primijetićete da je odsutan i da to samo odrađuje. 

 

7. Neće biti sretan kada ste u njegovoj blizini 

 

Neće vam trebati dugo da shvatite da on više nije sretan u vašoj blizini, već često potišten i odsutan. Iako su ovakvi dani normalni u svakoj vezi, ako su oni nadjačali one sretne, sada vam je jasno i zašto.

 

(Oslobodjenje, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!