Drama u Neumu

Prostrijeljeni muškarac prijetio da će baciti bombu

Hronika02.10.17, 14:37h

Prostrijeljeni muškarac prijetio da će baciti bombu
Na mjesto događaja su odmah izašli pripadnici policije i osobu B. B. doveli u policijsku stanicu, gdje je primjećeno da isti ima prostrijelne rane na potkoljenicama obje noge

 

Kako je saopćeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, u 23:15 sati u PS Neum obratila se osoba inicijala F. Dž. (1950) iz Neuma i prijavila da je pred kuću njene kćerke koja se nalazi u Ul. Dalmatinska došao pijan muškarac inicjala B. B.(1973) iz Neuma, te da u ruci drži nož i istima upućuje prijetnje da će baciti bombu, prenosi Grude.com.

 

Na mjesto događaja su odmah izašli pripadnici policije i osobu B. B. doveli u policijsku stanicu, gdje je primjećeno da isti ima prostrijelne rane na potkoljenicama obje noge. Prevezen je u Dom zdravlja Neum odakle je upućen u SKB Mostar.

 

U 23:45 sati zbog osnova sumnje da je upotrebom vatrenog oružja nanio navedene ozljede osobi B. B., policija je uhapsila E. DŽ.(1981). O svemu je upoznat tužitelj i Odjel kriminalističke policije, te se poduzimaju sve potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja.

 

(Grude.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN, aš)
 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook