VIDEO/ PROCURILA IMENA, HOLLYWOOD SE TRESE

Kamere ušle u elitni seksi klub i snimile orgije holivudskih zvijezda: Na perverznim zabavama čak i Gwyneth Paltrow...

DEPO PLUS29.09.17, 18:10h

Kamere ušle u elitni seksi klub i snimile orgije holivudskih zvijezda: Na perverznim zabavama čak i Gwyneth Paltrow...
Čovjek koji stoji iza svega, Damon Lawner, zajedno sa svojim timom osmišljava zabave po uzoru na Kubrickov film "Oči širom zatvorene"

 

Nova serija dokumentaraca koji će se prikazivati na 'Showtimeu' trese američku javnost. Serijal će u osam dijelova, pod nazivom 'Naked SNCTM' ('Goli SNCTM') prikazati unutrašnjost kluba o kojem svi bruje, ali niko ne zna o čemu se tačno radi.


Prema pisanju Daily Maila, a kako prenosi Slobodna Dalmacija, radi se o snimkama unutar elitnoga seks kluba na Beverly Hillsu, u koji navodno zalaze neke od najvećih svjetskih zvijezda. Čovjek koji stoji iza svega, Damon Lawner, zajedno sa svojim timom osmišljava zabave po uzoru na Kubrickov film "Oči širom zatvorene". Orgije se odvijaju pod maskama, obavezan 'dress code' za muškarce su odijela, a seks igračke i razne druge perverzarije dio su ponude.


Godišnje članstvo u klubu iznosi vrtoglavih 12.000 dolara, a penje se do čak 75.000. 


Vlasnik kluba nije otkrio šta bi tačno ušlo u tu cijenu, ali spominju se erotski tečajevi, privatne masaže i plesovi, kao i orgije pod maskama.


Ono što je u čitavoj priči najviše zainteresiralo javnost jeste lista navodnih imena članova, a najveće iznenađenje je informacija da Gwyneth Paltrow zajedno sa svojim dečkom, producentom serije Glee, redovno prisustvuje zabavama. 

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook