Savjeti za muškarce

Želite da ONA uživa: Ovo nikako ne radite tokom oralnog seksa...

DEPO PLUS27.09.17, 09:46h

Želite da ONA uživa: Ovo nikako ne radite tokom oralnog seksa...
Ova tema uvijek izaziva dileme, čak i onda kada mislite da "sve znate", ali...

 


Eros.ba donosi savjete muškarcima šta nikako ne bi trebali raditi ukoliko žele partnericu oralno da zadovolje. Pa krenimo redom...


Ne žurite dole...

Požuda je požuda i strast je strast, ali ne morate istog trenutka kada završite sa njom u krevetu da napadate donji dio. Postoji i dio koji se zove predigra (vjerovali ili ne) tako da prije nego što se spustite među njene noge, provedite određeno vrijeme u maženju i ljubljenju.


Bilo kakvi negativni komentari o njoj...

Žene su jako osjetljive i teško dijele svoju intimu sa muškarcima. Možda je sam čin oralnog seksa nešto što im u toj djelidbi i najteže pada ... pa koliko vam se puta dogodilo da vam partnerica (pogotovo ako vam je prvi put) to ne dozvoli. Zato ako ste već dole, onda pazite šta pričate, možda je i najbolje da ćutite i bavite se poslom.


Ne napadajte klitoris...

Klitoris je samo jedan dio ženskog intimnog područja, a ne i jedini. Kao organ jako je osjetljiv zato ne treba da prema njemu budete grubi. Ali kao što rekosmo nije jedini, tako da nemojte se koncetrisati samo na njega imaju tu i male i velike usnice, a i čitavo to područje puno je nervnih završetaka ... šarajte malo.


Slušajte partnericu...

Ovo je možda najbolji savjet za dobru izvedbu, jer njeni uzdasi će vam biti najbolji vodič da li nešto radite kako treba ili ne.


Dvije stvari koje nemojte nikada izgovoriti...

Pored „komplimenata“, posebno napominjemo ove dvije stvari koje nikada pred svojom partnericom u toku oralnog seksa ne bi trebali izgovoriti.


Prvo, pitanje – Jesi li uskoro gotova? Ovim ste joj indirektno rekli da vam nije stalo do nje, i da ovo radite zbog ... ma ni vi sami ne znate zbog čega. Naravno to vodi neminovno nekim drugim stvarima, što u konačnici ako ste u vezi znači kraj.


Drugo, konstatacija – Ne volim oralni seks! Kada ovo kažete dok pijete kafu, možda bi i moglo proći kao vi otvoreno razgovarate o svemu ...ali u toku samoga čina ... isto kao i sa pitanjem ...

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIBN/ad)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!