Eskalirao sukob

Haos u domu Živojinovića: Lepa Brena izbacila Aleksandru Prijović iz kuće i okrivila je za Filipovu propast

Zabava22.09.17, 19:51h

Haos u domu Živojinovića: Lepa Brena izbacila Aleksandru Prijović iz kuće i okrivila je za Filipovu propast
Ljubavna idila između Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića traje duže vrijeme. Činilo se da u tom odnosu nema nikakvih trzavica, ali ta romansa ne utiče baš najbolje da jaču polovinu ovog para

 

Pravi skandal nastao je u domu Živojinovića prije nekoliko dana, kada je Lepa Brena istjerala iz kuće djevojku svog pastorka Filipa, Aleksandru Prijović. Problem je nastao zbog toga što je Filip zapostavio svoju karijeru fudbalskog menadžera u Americi i odlučio da bude menadžer svoje djevojke, sa kojom je otvorio i restoran u Beogradu, a samim tim upropastio svoju karijeru menadžera.

 

-Filip živi malo kod Aleksandre, malo kod Bobe i Brene. Ima 32 godine i konačno bi trebalo da se odluči da li će da se ženi i posveti porodici ili će da nađe neki ozbiljan posao i počne da radi. Kod Živojinovića važi pravilo da svako mora da doprinosi kućnom budžetu. Filip je zbog Aleksandre zapostavio svoju karijeru. Nije produžio licencu za fudbalskog menadžera, što je trebalo da učini krajem avgusta - kaže izvor blizak porodici upućen u čitavu situaciju.

 

Filipu zamjeraju što je često uz Aleksandru, a svoju karijeru je stavio po strani. Poslije kraće prepirke oko toga, Brena je uzela za ruku Prijovićku i pokazala joj izlaz iz doma. Ipak je jedan postupak mlade pjevačice doveo do toga da Brena se dodatno iznervira.

 

aleksandra-prijovic-filip-zivojinovic

 

- Sve bi se još i stišalo da se Prijovićeva nije brecnula na Brenu i rekla da ona nema ništa sa tim, da Filip može da odluči svojom glavom i da nju ostave na miru. Bila je prilično ljuta što je optužuju za Filipov fijasko i za to da ga ona odvlači od karijere. To je još više iziritiralo Brenu, koja im je pomogla čak i sa otvaranjem restorana. Niko nije očekivao da će tako reagovati. Ustala je i uhvatila Aleksandru za ruku i pokazala joj gdje je izlaz. Svi su bili u šoku. Znaju da je Brena temperamentna, ali to niko nije očekivao. Filip je istrčao za djevojkom dok je Boba podržao Brenin postupak, a tu su bili i Stefan i Viktor.

 

Kako saznaje Puls, Filip je zbog Aleksandre odbio nekoliko dobrih stranih klubova, što je sahranilo njegovu buduću karijeru.

 

- Neki klubovi iz inostranstva nudili su mu da se preseli u Ameriku i radi za njih, ali je Aleksandru to dovelo do ludila. On je trebalo licencu fudbalskog menadžera da produži u avgustu, ali zbog ljetovanja sa pjevačicom nije otišao i sad više ne može da se bavi tim poslom dok ponovo ne položi neke ispite. Kada su to saznali, Brena i Boba su poludjeli, kao i njegova majka Zorica, ali su čekali pogodan trenutak da razgovaraju sa njim. Kako se on ne odvaja od Aleksandre, neizbježno je bilo da ona prisustvuje tome i osjetila se kao glavni krivac, što realno i jeste. Sada odbija da ide u kuću Živojinovića, gdje nije ni dobrodošla, ali i Filip sve rjeđe posjećuje oca i maćehu. Sa druge strane Brena i Boba su ljuti zbog Aleksandrine drskosti pa su svi na ratnoj nozi - kaže izvor Pulsa kojem se Filip povjerio.

 

- On je trenutno između dvije vatre i ne zna šta će da radi. Brenu cijeni kao majku i kao nekoga ko je uvijek bio tu za njega. Sa druge strane sve više mu se čini kako njegova Aleksandra nije dobrodošla u porodicu, i to ga ljuti. Aleksandra mu je usadila u glavu da im je neko bacio crnu magiju i da im zbog toga u posljednje vrijeme ne ide. Stalno zove roditelje i njima priča isto i plače. Ne zna ni kako će se pojaviti u „Grandu” kada ne priča sa Brenom, a ovih dana bi trebalo da gostuje u jednoj od emisija. Filip je pokušao da razgovara sa Bobom mobilnim telefonom, ali je ubrzo shvatio da se on nije odljutio - objašnjava izvor Pulsa, koji ističe da je i sam u nekoliko navrata pokušao da razgovara sa Filipom i ubijedi ga da treba da se vrati u Ameriku i nastavi karijeru:

 

- On je bio jako dobar u tom poslu i šteta je što se ulijenio. Zarađivao je dobro i nije morao da brine za budućnost, ovako Aleksandra je ta koja većinu stvari finansira. To je jedan od razloga zbog čega je Brena mnogo više podržavala njegovu vezu sa Majom Mandžukom nego sa Prijovićevom.

 

(pulsonline.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!