VIDEO/ JEDAN DRUGAČIJI 'INTERVIEW20'

Otvorio se Dino Konaković skroz: Da li Poljine imaju vode, šta mu se ne sviđa kod Sebije Izetbegović, šta traži SDA...

Front20.09.17, 20:55h

Otvorio se Dino Konaković skroz: Da li Poljine imaju vode, šta mu se ne sviđa kod Sebije Izetbegović, šta traži SDA...
Njegovo gostovanje na BHT-u i razgovor sa Sanelom Prašović ponudili je jedno drugačije izdanje emisije "Interview20", u kome se premijer KS otvorio do kraja

 

 

Premijer Kantona Sarajevo Elmedin Dino Konaković doslovno 'ne silazi' s medija, a pitanje vode u glavnom gradu BiH ovih dana 'iskače iz paštete'.  


Međutim, njegovo gostovanje na BHT-u i razgovor sa Sanelom Prašović ponudili je jedno drugačije izdanje emisije "Interview20", u kome se premijer KS otvorio do kraja.


Bez kolebanja govorio je o SDA, vodi, smjenama, o trezorskim zapisima i zaduživanjima, o Turističkoj zajednici KS, ali i o KCUS-u i gorućim dešavanjima u najvećem kliničkom centru u državi.


Odgovarao je i na pitanja da li Poljine uvijek imaju vode, zašto ne podržava neke odluke i metode direktorice KCUS-a Sebije Izetbegović, zašto od Vlade FBiH hoće da preuzme upravljanje Kliničkim centrom Univerziteta Sarajevo...


U priloženom traileru pogledajte dio razgovora Elmedina Konakovića za Interview20, a šta je sve premijer govorio gledajte u petak, 22. septembra, na BHT1.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)
      


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook