TEODORA KRSMANOVIĆ OTKRILA PORODIČNE DETALJE

Progovorila i sestra Jelene Marjanović: Evo šta kaže o pjevačicinoj navodnoj aferi i ljubavnom trouglu

Hronika18.09.17, 08:16h

Progovorila i sestra Jelene Marjanović: Evo šta kaže o pjevačicinoj navodnoj aferi i ljubavnom trouglu
I dok mnogi vjeruju da je hapšenje Jeleninog supruga čista namještaljka, drugi tvrde da se u pozadini cijelog slučaja krije ljubavna afera koju je pjevačica imala sa poznatim beogradskim biznismenom, čije ime se skriva u javnosti

 


Nakon hapšenja Zorana Marjanovića, supruga ubijene pjevačice Jelene Marjanović, u Srbiji vijesti prestižu jedna drugu i u javnost izlaze brojne do sada nepoznate činjenice oko ubistva koje se dogodilo u aprilu prošle godine. 


I dok mnogi vjeruju da je hapšenje Jeleninog supruga čista namještaljka, drugi tvrde da se u pozadini cijelog slučaja krije ljubavna afera koju je pjevačica imala sa poznatim beogradskim biznismenom, čije ime se skriva u javnosti, te da se ubistvo desilo zbog tragičnog ljubavnog trougla.
   

Među onima koji su se tim povodom oglasili je i sestra ubijene pjevačice, Teodora Krsmanović, koja ove priče smatra čistom besmislicom.

 
- To je meni jako smiješno. Svi koji su poznavali Jelenu znaju da je to bilo nemoguće. Bez obzira što je bila moja sestra, ona je bila dosadna žena. Svako je znao njenu relaciju svakoga dana, to je bila kuća, vrtić, bolnica i sve tako u krug. Nije bilo potrebe da nju neko prati. Ona kada je bila van kuće, bila je non stop sa Zoranom na vezi, tako da je ne vidim prostora da je ona mogla da se s njim vidi, da se dopisuje. Zoran je non stop bio na njenom telefonu, znao je za sve poruke, pozive, meni je to prosto nemoguće, ispričala je Teodora Krsmanović za Kurir.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook