Tragedija koja je potresla Beograd

Glumica progovorila o vezi ranjene Ivane i plastičnog hirurga: Vidjela sam ih prije nekoliko dana, izgledali su sretno

Hronika07.09.17, 17:23h

Glumica progovorila o vezi ranjene Ivane i plastičnog hirurga: Vidjela sam ih prije nekoliko dana, izgledali su sretno
Baš mi je žao što se sve ovo izdešavalo. Baš sam zatečena, kaže Salveta

 

Vijest da je glumica Ivana Panzalović teško povrijeđena, nakon što je u nju pucao plastični hirurg Srđan Cvetanović, koji je potom izvršio samoubistvo, šokirala je Ivanine kolege, a Ljiljana Jakšić Salveta kaže da je nekoliko dana prije tragedije srela Ivanu i Srđana u Skadarliji, piše Blic.rs.  


Ivana Panzalović, koja se bori za život nakon što ju je Cvetanović upucao u glavu, nedavno je u jednom restoranu u Skadarliji proslavila 30. rođendan.


- Skorije joj je bio rođendan, prije nekoliko dana i slavila je u Skadarliji. Pozdravila sam i njenog dečka i nju i otpjevala im pjesmu. Izgledali su njih dvoje baš sretno. Ne sjećam se iskreno koju je pjesmu tražila. Ali bili su svi veseli. Cijelo društvo - izjavila je Ljuljana i dodala da je Panzalović, sa kojom je zajedno glumila u "Kursadžijama", divna osoba.

 

- Družili smo se samo na snimanjima. Nažalost ne van njih. Ivana je divna osoba, uvijek prema meni divna. Osoba sa kojom se moglo raditi, družiti. Baš mi je žao što se sve ovo izdešavalo. Baš sam zatečena - zaključila je Salveta.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook