Čije su pare/ KO JE finansirao teren za basket na Breki?

Samer Rešidat ogorčen potezom Općine Centar: Ako se već kitite tuđim perjem, što ne uradite i ovo...

Hronika07.09.17, 14:20h

Samer Rešidat ogorčen potezom Općine Centar: Ako se već kitite tuđim perjem, što ne uradite i ovo...
- Ako je teško ili zabranjeno pisati o drugima, koji svojim donacijama pomažu renoviranje terena, onda izdvojite kompletna sredstva i neka to bude vaših ruku djelo, poručio je rešidat načelniku i upravi sarajevske Općine Centar

 

Povodom nedavnog otvorenja obnovljenog terena za basket u naselju Breka, koje je uprava Općine Centar pompezno najavila kao projekat za koji su izdvojena značajna općinska finansijska sredstva, putem svog FB profila oglasio se član Glavnog odbora Demokratske fronte Samer Rešidat, reaugujući na, kako navodi, kićenje tuđim perjem.

 

Uz priložene fotografiju kao dokaz podrške koju je ovom projektu od početka pružila agencija "Sol Azur", čiji je Rešidat direktor, on je kratko prokomentarisao: 

 

"Nije lijepo kititi se tuđim perjem!


Ako je teško ili zabranjeno pisati o drugima, koji svojim donacijama pomažu renoviranje terena, onda izdvojite kompletna sredstva i neka to bude vaših ruku djelo.


Agnecija Sol Azur je, ako ništa, partner u ovom projektu, tako kažu i iz Udruženja, a vidi se i na slikama.


Ako je cilj da se objavi što više pozitivnih vijesti, gdje opština Centar čestvuje, a nemate ideja, onda vam predlažem jednu: napravite par ležećih policajaca oko igrališta u ulici Hasana Sušića, gdje automobili prolaze kao na auto trkama. Time ćete obezbijediti igralište, a sebi par dobrih fotografija sa otvaranja, kao sa otvaranja trotoara ispred Predsjedništva!", poručio je Rešidat.

 

sol-azur-igraliste-basket
sol-azur-igraliste-basket1

 

(DEPO PORTAL/ad)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!