Službeno potvrđeno

Stiže prinova: Kate Middleton i princ William čekaju treće dijete

Showbizz04.09.17, 12:22h

Stiže prinova: Kate Middleton i princ William čekaju treće dijete
U julu 2013. godine, na svijet je stigao maleni princ George, dok je kćerkica Charlotte Elizabeth rođena u maju 2015. godine

 

U britansku kraljevsku porodicu stiže prinova.
 

Vojvotkinja Kate Middleton i princ William čekaju treće dijete, a iako se to šuškalo već nekoliko puta do sada, ovoga puta stigla je i službena potvrda s kraljevskih dvora.
 

Kensingtonska palača sretne je vijesti potvrdila prije nekoliko sati, i to svega nekoliko dana nakon obilježavanja 20. godišnjice smrti nikad prežaljene princeze Diane, Williamove majke.

 

Tako će 34-godišnja vojvotkinja podariti sestru ili brata svoje dvoje djece, princu Georgeu i princezi Charlotte, koji su već osvojili srca ljudi diljem svijeta, no još uvijek nije poznato stiže li dječak ili djevojčica.
 

Sve što se zasad zna jest da vojvotkinja i u ovoj trudnoći pati od jutarnjih mučnina, s kojima je imala problema i tokom prve dvije trudnoće.

 

Podsjetimo, kraljevski par zajedno je od 2003. godine, a prije zaruka i vjenčanja, par je i prekinuo 2007. godine, no brzo se pomirio. 2010. godine uslijedile su zaruke, a 2011. vjenčanje, koje je pratio doslovno cijeli svijet.
 

U julu 2013. godine, na svijet je stigao maleni princ George, dok je kćerkica Charlotte Elizabeth rođena u maju 2015. godine.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook