SLAVNI PAR PONOVO ZAJEDNO

Prišao joj je, zagrlili su se, krenule su suze... Brad Pitt i Angelina Jolie učinili prvi korak ka pomirenju

Showbizz03.09.17, 17:12h

Prišao joj je, zagrlili su se, krenule su suze...  Brad Pitt i Angelina Jolie učinili prvi korak ka pomirenju
Kako piše The Sun, nakon intenzivnog "duhovnog" savjetovanja, Brad i Angelina navodno su ponovo zajedno. To potkrepljuju tvrdnje njihovog biografa Iana Halperina, koji navodi da se slavni par sastao u prijateljevoj kući

 


Vijest o razlazu Brada Pitta i Angelina Jolie u septembru prošle godine šokirala je svijet i od tada se svaki njihov susret tumači kao pokušaj mogućeg pomirenja. Međutim, prema najnovijim informacijama, izgleda da će njihova veza dobiti još jednu šansu.


Kako piše The Sun, nakon intenzivnog "duhovnog" savjetovanja, Brad i Angelina navodno su ponovo zajedno. To potkrepljuju tvrdnje njihovog biografa Iana Halperina, koji navodi da se slavni par sastao u prijateljevoj kući.


- Brad je napravio prvi korak prema njoj pa su se zagrlili. Bilo je puno suza. Ništa nije ostalo neizrečeno. Svoje su probleme pokušali riješiti u toj skromnoj kući. Odlučili su ponovo započeti. Ta je vrlo žučna rasprava označila novu fazu u njihovoj vezi - ispričao je Halperin za Daily Mail.


On je naveo i da oboje svjesno rade na tome da ponovo budu zajedno te da su zbog toga počeli ići na rehabilitaciju i savjetovanje.


Halperin tvrdi i da Pitt i Jolie sebe vide kao novog Richarda Burtona i Elizabeth Taylor, holivudski par koji je bio poznat po svojoj divljoj vezi i nekoliko razvoda i pomiranja.


- Ne mogu živjeti zajedno, a ni odvojeno... Još uvijek se vole - pojasnio je biograf.


Međutim, sve ovo ne znači da se neće razvesti.


- Oni misle da će im razvod omogućiti da krenu ispočetka. Ne vide razvod kao najgoru stvar koja im se može dogoditi. To je samo papir i oboje misle da bi, kada se razvod finalizira, mogli ponovo započeti svoj zajednički život – dodao je Halperin.


Vijest o navodnom pomirenju "Brangeline" dolaze nakon što je Jolie Telegraphu priznala da ne voli samački život te da u tome nema ništa lijepo.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook