IAKO JE MNOGIMA POSEBAN UŽITAK

Cigareta nakon seksa uopšte nije dobra ideja - za penis: Evo šta se dešava nakon strastvenog dima...

DEPO PLUS01.09.17, 12:07h

Cigareta nakon seksa uopšte nije dobra ideja - za penis: Evo šta se dešava nakon strastvenog dima...
Tkivo s dugogodišnjim pušenjem cigareta postaje manje elastično pa je i penis u erekciji sve manji. Pušenje tako direktno može voditi i erektilnoj disfunkciji

 

 

Iako je mnogima poseban užitak zapaliti cigaretu odmah nakon seksa, to baš i nije pametno. Naime, kemikalije koje se nalaze u njima, mogu djelovati vrlo loše na erekciju, tvrde stručnjaci, prenosi 24sata.hr.


Protok krvi je ključan za stvaranje erekcije, a cigarete sužavaju žile i stvaraju probleme s cirkulacijom, a time i s dopremom krvi u penis. U konačnici to može rezultirati manjim spolovilom u erekciji. 


Tkivo s dugogodišnjim pušenjem cigareta postaje manje elastično pa je i penis u erekciji sve manji. Pušenje tako direktno može voditi i erektilnoj disfunkciji.


Sveučilište Kentucky napravilo je studiju o seks životu pušača i nepušača. Otkrili su da ljudi koji ne puše više uživaju u seksu, odnosno, postižu višu razinu zadovoljstva. Na skali od 1 do 10, njihov užitak je 9. S druge strane, pušači su svoj užitak ocijenili s 5.


Muškarci koji su strastveni pušači, primijetit će, kažu stručnjaci, da su im katkad erekcije slabije, a mogu imati povremene epizode impotencije. Čak i kada posegnu za stimulansima, uspjeh može izostati upravo iz razloga što je tkivo penisa već oštećeno i više nije toliko elastično.


Dodatni problem kod pušenja nakon seksa je - zadihanost i slabiji kapacitet pluća što u spoju s duhanskim dimom može negativno utjecati na "sljedeću rundu", odnosno pokvarit će izvedbu odlučite li nakon cigarete nastaviti voditi ljubav.


I da ne bi bilo zabune, duhanski dim ne šteti samo penisu, on uništava puno tog - pluća, mozak, srce, krvne žile, kožu, zube..., piše herballove.com.

 

Još neke činjenice o penisu čitajte OVDJE.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook