Procurile prve fotografije novopečenih roditelja

Bračni par Clooney nakon što su dobili blizance: George izgleda kao da je ostario preko noći, a Amal blista!

Showbizz21.08.17, 12:18h

Bračni par Clooney nakon što su dobili blizance: George izgleda kao da je ostario preko noći, a Amal blista!
Novi članovi porodice očito okupiraju roditelje koji su ih na sve moguće načine pokušavali zasad sačuvati od paparazz

 

Slavni bračni par Amal i George Clooney ne može izaći iz doma da ih ne zaskoče paparazzi, a fotoreporteri su posebno zainteresirani otkako je Amal prije nešto više od dva mjeseca rodila blizance Ellu i Alexandera.


Premda se uvijek nalazi na popisima najzgodnijih muškaraca na svijetu, Clooney ipak na posljednjim fotografijama odaje posljedice umora. Par je uživao u šetnji i teniskom meču nedaleko od svog doma na jezeru Como u Italiji.

 

amal-i-george-clooney


I dok je Amal (39) izgledala svježe i u formi, George (56) nije mogao sakriti podočnjake, a djeluje i kao da je u ova dva mjeseca dobio još nekoliko sijedih vlasi.

 
Novi članovi porodice očito okupiraju roditelje koji su ih na sve moguće načine pokušavali zasad sačuvati od paparazza. Unatoč pokušajima francuski magazin Voici uspio je uslikati bebe tako što se fotoreporter popeo na ogradu kuće slavnog para i fotografirao ih u njihovom dvorištu. Zbog toga je bijesni Clooney najavio tužbu rekavši da su se ilegalno dokopali fotografija narušivši privatnost njihova doma i ugrozivši sigurnost djece.

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook