FOTO RAPORT/ VRUĆA FESTIVALSKA NOĆ

Zavirite na najglamurozniji party 23. SFF-a: Zanosna Ornela Vištica i glumačke zvijezde okupirale hotel 'Evropa'

Nedjeljni magazin17.08.17, 16:29h

Među zvijezdama koje su zasjale na ovom glamuroznom druženju veliku pažnju privukla je mlada i lijepa hrvatska glumica bh. porijekla, Ornela Vištica, a koliko je vruća atmosfera bila u cafeu hotela Evropa, pogledajte u našoj fotogaleriji

 

 

Talent agencija ZONA i ove godine, sedmi put za redom, organizirala je druženje sa glumcima i gostima Sarajevo Film Festivala, koje je održano 15. avgusta u cafeu hotela Evropa, u sklopu Industry Drink Cinelinka SFF-a.


Među zvijezdama koje su zasjale na ovom glamuroznom druženju veliku pažnju privukla je mlada i lijepa hrvatska glumica bh. porijekla, Ornela Vištica, a koliko je vruća atmosfera bila u cafeu hotela Evropa, pogledajte u našoj fotogaleriji.

 

zona-29


Povod za prijem koji je ZONA ove godine organizirala su uspješni filmski projekti na kojima su Agencija i glumci radili proteklu godinu. Jer, naredni period zasigurno će obilježiti filmovi „Radegund“ Terrencea Malicka sa Erminom Sijamijom, „Kursk“ Thomasa Winterberga sa Feđom Štukanom, remake filmskog hita „Papillon“ sa Slavkom Sobinom, Goranom Navojcem, Reshadom Strikom.


- Posebno se radujemo da smo u 2017. godini radili i na britanskim serijama „Love, Lies and Records“ u kojoj će se pojaviti i naše glumice Maja Jurić i Ornela Vištica te „The Durrels“ u kojoj je igrao Goran Navojec dok će se u italijanskoj hit-seriji „Gomorra“ pojaviti Marija Škaričić. Ponosni smo i na Amilu Terzimehić, koja će biti domaćin ceremonije otvaranja Sarajevo Film Festivala a koja, uz Natašu Petrović, Emira Hadžihafizbegovića, Gordanu Boban, Maju Jurić, Selmu Alispahić, Mirsada Tuku i Slavka Sobina očekuje u ovoj godini premijeru turskog filma „Secret from the Past“, saopćeno je iz Zone.


Glumci ZONE u ovoj godini snimali su na tri kontinenta, uz spomenute i još nekoliko evropskih projekata, ponosni smo i na prvi teatarski projekt - Nataša Petrović igrala je u predstavi „Terezin“ na Off Broadwayu u New Yorku, a Emina Muftić i Armin Omerović snimali su kratki film “Salvation“ u Pekingu, saopćeno je iz Zone.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook